Minden párkapcsolatnak más a mozgatórugója, és míg egyes esetekben a romantika, a barátság, az egymás iránti tisztelet tölti be ezt a szerepet, addig van, ahol a szenvedélyes szerelem áll a középpontban. A zodiákusotok alapján pedig rengeteg érdekességet meg lehet állapítani két emberről, így többek között azt is, hogy melyik a 6 legszenvedélyesebb csillagjegyes párosítás. Közöttük tényleg mindig forr a levegő!

Ikrek és Nyilas

Ha ez a két csillagjegy egymásra talál, egy igazán vibráló, unalomtól mentes kapcsolat veszi kezdetét!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma rendkívül jó energetikai állapotba kerülhet, aminek következtében, szinte nem adódhat olyan feladat, amivel ne lenne képes megküzdeni. Ezen felbuzdulva, ma bátran tesztelje, tágítsa a határokat, ameddig csak lehet, hogy valóban kihozhassa a legtöbbet a napból! Eljött az ön ideje, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez befolyásolja az egyes csillagjegyek szerelmi életét: A Halaknak nevetésre van szüksége, a Vízöntőnek önbizalomra...

Mindketten tele vannak optimizmussal, kíváncsisággal, és lelkesen belevetik magukat a kalandokba, ezért szinte állandóan van tervben náluk egy utazás, egy közös program, egy újabb terv.

Nagyon alkalmazkodókészek, ezért sosincs vita arról, hogy az egyik fél elnyomná a másikat, ráadásul megadják egymásnak a kellő szabadságot is. Így jut idejük saját, különálló életükre és barátaikra is. Ritka, hogy két ember között ennyire meglegyen a szikra!

Bika és Rák

Két érzelmes csillagjegyről van szó, akiknek kapcsolatát az egyetértés jellemzi. Ők szinte mindig egy hullámhosszon perdülnek, hasonló az érdeklődési körük, és ennek köszönhetően tökéletesen ki tudják elégíteni a másik igényeit, vágyait.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy olyan problémával találhatja magát szembe, kedves Bika, melyen meglehet, egyedül nehéz lesz túltennie magát, így egy barát, aki meghallgatja, s kedves szóval illeti, most aranyat érhet! Mondja el neki õszintén, mi-minden nyomja a lelkét, s bízza magát rá, hisz nincs más, aki jobban tudná, ilyenkor mire is van szüksége önnek, mint õ...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A mélyen szántó, őszinte beszélgetések rendkívül gyakoriak, ezért a kettejük közötti kapocs sokkal erőteljesebb, mint bármelyik másik csillagjeggyel.

Pont ugyanannyira vágynak a szociális eseményekre és az otthon töltött, pihenős hétvégékre, ezért az ő kis világukat akár a nyugalom szigetének is lehet nevezni.

Kos és Oroszlán

Két tűzjegyről van szó, úgyhogy ez már önmagában elég szenvedélyes kapcsolatra enged következtetni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Noha mindketten elég erőteljes személyiséggel rendelkeznek, hasonló érdeklődési körük, magabiztosságuk és szociális hajlamuk miatt tökéletes párost alkotnak.

A hálószobában nagyon összepasszolnak, a sz.xuális életük szinte mindig izgalmas, azonban ez a fajta vibrálás életük többi területére is nagyon igaz. Ugyanakkor emiatt a veszekedéseik is rendkívül intenzívek, az ajtócsapkodás szinte minden vitájukat jellemzi, de a nap végén a szeretetük olyannyira erős, hogy mindig mindent meg tudnak oldani. Egy ilyen kapcsolatban nem lehet unatkozni!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: