Azonos problémák

A karmikus barátokat legtöbbször azért kapod az életedbe, hogy segítőid és tanáraid is legyenek ebben. Éppen ezért szán nektek hasonló élethelyzetet a sors, hasonló, vagy éppen azonos problémákkal. Mindig jól jön egy segítő kéz, aki ott terem, mikor nem látod a kiutat és elmondja, hogy ő is ezen megy keresztül. Aztán együtt, megerősödve találtok megoldást a problémákra, ami csak még jobban összekovácsol benneteket.

Olykor nehéz

Amiben benne van a karma, az már nem egyszerű, hiszen ott mindig felbukkan valamilyen el nem végzett lecke. Egy karmikus barátság gyönyörű és szívmelengető, de korántsem egyszerű. Így az is előfordulhat, hogy lesz jó pár konfliktusotok és meg nem oldott ügyetek, amit valószínű, hogy egy korábbi életetekből hoztatok át.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-09-25

Minden kapcsolatban van egy engedékenyebb fél, akinek meg kell tennie az első lépést, különben nem tudnátok rendezni a problémákat, ami ahhoz szükséges, hogy kiegyenlítsétek a karmátokat és nyomás nélkül élvezhessétek egymás barátságát.

Ha elengeditek egymást

Vannak emberi kapcsolatok, melyek egyszer csak véget érnek. Ezt legtöbbször a változás idézi elő és az, hogy te magad is folyamatosan változol. Ha csak végig gondolod, hogy tíz, húsz éve mik tetszettek, milyen személyiséged volt, ugyanígy változnak a kapcsolataid is körülötted.

Egy karmikus barát dolga, hogy tanítson és ezáltal segítsen neked, de könnyen lehet, hogy a leckéd elvégzése után már nem tud több mindenben segítségedre lenni és ilyenkor a legjobb az, ha ezt felismeritek. Egy ilyen kapcsolat örökre szép lesz az emlékeidben, még akkor is, ha egy ponton túl el kell búcsúznotok egymástól.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: