Ikrek

A Vízöntőkhöz hasonlóan az Ikrek is különösen nagy szabadságvággyal rendelkeznek, és ezt sokszor nem tudják háttérbe szorítani. Gyakran viselkednek felszínesen, ami nem azért van, mert ténylegesen ilyenek, hanem mert mindig mindenbe bele akarnak fogni. Ha valakinek annyira szerteágazó az érdeklődése és a figyelme, mint egy Ikreknek, akkor annak óhatatlanul sem lesz lehetősége a dolgok mélyére ásni. Szeretnek ismerkedni, jönni-menni, rengeteget beszélni, és a kiruccanásaik során sok új, érdekes emberrel megismerkednek. Ugyan rossz szándék távol sincsen bennük, gyakran megbántanak másokat is azzal, hogy hagyják, félreértsék nyíltságukat.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak szinte mindig problémásak, ha érzelmi kérdésekről, azon belül is a párkapcsolatukról van szó. Találó kifejezés rájuk nézve, hogy csak sodródnak az árral: ott kötnek ki, ahol éppen partra vetődtek. Ennek megfelelően sem a hűség, sem a párkapcsolati tenni akarás nem jellemző rájuk. Rendkívül érzelmesek, ami akár jól is elsülhet, de a Halak jegyűek ezt az érzelmességet inkább a sértődésre, visszavonulásra „használják”. Mindig mindent érzelmi síkon akarnak megfejteni, nem lehet rájuk észérvekkel, realitással hatni, márpedig ezek is kiemelten fontos dolgoknak számítanak a párkapcsolatok felépítését illetően. Mindezt tovább nehezíti az is, hogy a Halak igazi álmodozók, gyakran olyanok, mintha egyfajta álomvilágban élnének – sokan nem véletlenül inkább a művészetekben, mint a szerelemben élik meg valódi érzéseiket.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma könnyen azzal szembesülhet, hogy vannak, akik nem igazán végzik lelkiismeretesen a munkájukat, s ezzel pluszmunkát okoznak másoknak, köztük meglehet, hogy önnek is, kedves Halak. Ne mérgelõdjön, sõt, egyenesen, próbáljon kitûnni helytállásával. Kovácsoljon a hátrányból, elõnyt!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2023-07-02

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: