Skorpió

Két tulajdonságuk van a Skorpióknak, amelyek miatt bekerültek ebbe a listába, ez pedig a szenvedély és a féltékenység. A szenvedélyük miatt úgy érzik, hogy teljesen rendben van kimondani azt ’Szeretlek’, még akkor is, ha nem érzik. Egyszerűen nem tehetnek róla, de szeretik úgymond birtokolni a párjukat. Az is gyakran előfordul, hogy figyelmet szeretnének kivívni és egyszerűen kicsúszik a szájukon.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak nagy jóindulatra számíthat egy kollégájától, felettesétõl, vagy barátjától, aki egy lovagias gesztus által, nagyon sokat lendíthet most a szekerén! Bár tény, hogy magától is képes szinte bármivel megbirkózni, de azért valljuk be, kedves Skorpió, minden nagy hajósnak jól jön néha egy kis hátszél! Fogadja ezt el és egyszerûen csak élvezze a helyzetet.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Annak érdekében, hogy érdekesebbé tegyék a kapcsolatot és jó kedvre derítsék a másik felet, az Ikrek hajlamosak kibökni, hogy ’Szeretlek’, még ha nem is gondolják komolyan. Sokkal jobban tudnak alkalmazkodni másokhoz, ami azt jelenti, hogy képesek mindig a helyes szavakat használni egy adott helyzetben. Szerencsére nem bánják meg, ha már megteszik.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Meglehet, hogy ma egy kisebb versengésre kerül sor a közvetlen környezetében, melybõl nehéz lenne önmagát kivonni, s talán nem is lenne érdemes, ugyanis, kedves Ikrek, most nagy esélye van a gyõzelemre. Talán nem is tudja mennyire! Mutassa meg, mit tud, s, ha esetleg mégis más bizonyulna ezúttal jobbnak, akkor is legyen sportszerû, hisz néha egy-egy vereségbõl többet tanulhat az ember, mint egy gyõzelembõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A probléma a Mérlegekkel az, hogy a romantikus hozzáállásuk képes megmásítani az érzelmeiket. Még ha nem is akarnak ártani vele senkinek, akkor is mondják, hogy ’Szeretlek’, ha nem érzik. Ezt ugyan a későbbiekben nem bánják meg és nincs is lelkifurdalásuk. Egyszerűen csak boldoggá akarják tenni a másikat és egy ideális kapcsolat képét fenntartani.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy kissé hajlamos lehet túlvállalni magát, ráadásul, most krónikus idõhiány is könnyen felléphet napirendjében, így rendkívül kimerült és fáradt lehet, mire a végére ér a mai napnak! Este szigorúan iktassa ki minden elérhetõségét, s töltse idejét pihenéssel, azok szûk körében, akik igazán fontosak önnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: