Ikrek

Annak érdekében, hogy érdekesebbé tegyék a kapcsolatot és jó kedvre derítsék a másik felet, az Ikrek hajlamosak kibökni, hogy ’Szeretlek’, még ha nem is gondolják komolyan. Sokkal jobban tudnak alkalmazkodni másokhoz, ami azt jelenti, hogy képesek mindig a helyes szavakat használni egy adott helyzetben. Szerencsére nem bánják meg, ha már megteszik.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma kissé nehezen koncentrál az aktuális teendõire, talán figyelme elkalandozik, máshol járnak gondolatai. Próbálja meg kiküszöbölni ezt a nem túl szerencsés idõpontban önre törõ figyelemhiányos állapotot, ugyanis könnyen lehet, hogy ma egy igen fontos fordulat állhat be a karrierjében!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A probléma a Mérlegekkel az, hogy a romantikus hozzáállásuk képes megmásítani az érzelmeiket. Még ha nem is akarnak ártani vele senkinek, akkor is mondják, hogy ’Szeretlek’, ha nem érzik. Ezt ugyan a későbbiekben nem bánják meg és nincs is lelkifurdalásuk. Egyszerűen csak boldoggá akarják tenni a másikat és egy ideális kapcsolat képét fenntartani.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: