#3 KOS

Hajlamosak könnyen elveszteni a türelmüket a Kosok, és ilyenkor inkább egyedül vannak, mintsem mással. Energikusak, állandóan mozgásban vannak, ami a magánéletükre is igaz lehet, vagyis az állandó kötöttség helyett lehet, hogy szívesebben választják a független egyedüllétet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

#4 BIKA

A Bikák nagyon makacsok, nehezen alkalmazkodnak a változásokhoz. Az egyedüllétből átlépni egy párkapcsolatba pedig igen nagy változást jelenthet, egy csomó (látszólagos) kényelmetlenséggel, ami előfordulhat, hogy túl sok, vagy legalábbis túl soknak tűnik a jegy szülöttei számára és inkább egyedül maradnak, mintsem vállalják mindezt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Miért féltékenyek, irigyek rád és rosszindulatúak veled az emberek? Csillagjegyed megadja a választ!

#5 HALAK

Az álmodozó Halak egy olyan fantáziavilágban élnek, amelybe könnyen lehet, hogy más nem fér bele rajtuk kívül – vagy egyszerűen nem felel meg senki az elképzelt elvárásaiknak, és inkább egyedül maradnak, mintsem alacsonyabbra tegyék a mércét.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: