A szerelmi bánat az egyik legfájdalmasabb érzelem amit csak megtapasztalhatunk, és egy szakítás sokakból a legrosszabbat hozza ki. Az alábbi öt csillagjegy pont ezek közé az emberek közé tartozik, hiszen tőlük elválni mindig drámai lesz.

Kos

Tűz jegyként elég indulatos és haragos tudsz lenni, ha valami nem úgy történik, ahogy azt eltervezted. Versenyszellemed ilyenkor sem hagy nyugodni és inkább te akarsz az lenni, aki véget vet a kapcsolatnak, mert akkor – gyerekes módon – úgy érzed, te nyertél.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma hatalmába kerítheti a természet közeli életmód, vagy éppen a gyógyítással, esetleg testének edzésével kapcsolatos ismereteinek bõvítése iránti vágy. Töltse olvasással, vagy éppen bármi más tanulmányozásával a szabadidejét, hisz ma elméje is partner lesz abban, hogy minél több ismeretet magába szívjon. Az önfejlesztés mindig jó és egyben élvezetes dolog, kedves Kos, büszke lehet magára, hogy rendszeresen igényli az ilyesmit!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-10-01

Ambiciózus természeted miatt minden párkapcsolatod a potenciális igaziként és örök szerelemként kezeled és ha nem tart örökké, végtelenül frusztrál a helyzet, főleg akkor, ha te még nem állsz készen arra, hogy tovább lépj. Szakítás után fontos számodra, hogy az exed lássa, te milyen hamar túltetted magad rajta és mennyire boldog vagy nélküle, pedig jobban járnál, ha a saját dolgaiddal törődnél. 

Nyilas

Mestere vagy annak, hogy elrejtsd érzelmeidet és feltegyél egy álarcot. Szakítás után az exed számát azonnal kitörlöd, a képeit kidobod és soha többet nem említed a nevét barátaidnak. Kívülről úgy tűnik, veled minden rendben van, de belül háborognak az érzelmeid.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szégyelled magad, amiért olyasvalakit engedtél be a szívedbe, aki játszott az érzelmeiddel és emiatt mérhetetlenül neheztelsz az illetőre. Be kell látnod, hogy ahhoz is bátorság kell, hogy valaki kimutassa az érzelmeit, nem csak ahhoz, hogy elrejtse őket.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: