Oroszlán

A csillagjegyek közül az Oroszlánok képesek leghamarabb túllépni a szakításon és a csalódáson.Mindez nem azért van, mert ne  képes komoly érzelmekre, nagyon is kedves és szerető típus, de nem hagyja, hogy bármi elrontsa a jókedvét vagy kizökkentsen a lelki harmóniából. Képes vagy tanulni a hibáiból, kitartásának és koncentrálóképességének köszönhetően legközelebb már hiba nélkül oldja meg az előtte álló feladatot.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Oroszlán, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Néha csalódásokkal kell szembenéznie, amiket egyszerűen nem tud elkerülni. Megfontoltan és tudatosan éli a mindennapjait, mindig fel van készülve a lehetséges rosszra, talán épp ez a titka annak, hogyan képes ilyen jól kezelni a bukásokat. Szereti kikérni a barátai véleményét, de csak azokhoz fordul bizalommal, akikben megbízik.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-17 - Könnyen lehet, hogy, menekülõre foghatja egy...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: