Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő rendkívül fifikás csillagjegy. Olyan ígéreteket szór maga körül, hogy nehéz ellenállni neki, főleg azért, mert egy rendkívül intelligens jegyről van szó, akinek a rendelkezésére állnak a szavak is, azaz mindent, de tényleg mindent képes kimagyarázni úgy, hogy a saját javára fordítsa a helyzetet. A Vízöntő egyik erőssége, hogy úgy tud átverni, hogy sokáig észre sem veszed, mi történt veled, úgyhogy csak óvatosan a túl sok bizalommal felé.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma vágyhat egy kis kényeztetésre, törõdésre, ugyanakkor, nem biztos, hogy ezt most meg is kapja, kedves Vízöntõ, ám, ez nem azt jelenti, hogy ettõl még le kéne mondania minderrõl, hisz magad uram, ha nincs szolgád, menjen elébe a dolgoknak! Amúgy is, ki tudhatná jobban önnél, mire is van szüksége igazán?

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak (február 19. – március 20.)

A különleges Halak csillagjegy a passzív-agresszív kommunikáció koronázatlan királynője. Nagyon vigyázz a pénzedre mellette, mert ha kölcsönt ajánlasz fel neki, könnyen lehet, hogy soha nem látod viszont a pénzedet. A bizalmaddal is csak óvatosan ajándékozd meg, mert a szavaival a lelkedbe gázolhat úgy, hogy maradandó sérüléseket szerzel mellette.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Amennyiben a mai napot munkával tölti, úgy igencsak meggyûlhet a baja azzal, hogy környezete, szinte folyamatosan, ellentétes, egymásnak ellentmondó információk sokaságával látja el önt, így szinte képtelenség döntést hozni, vagy érdemi elõrelépést tenni. Hagyja el egy kicsit a hajót, kedves Halak, és inkább ne is törõdjön ma semmi fontossal, meglehet, ez a legjobb, amit ilyen körülmények között tehet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-05-29

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: