Halak

A Halak jegyű emberek egyik nagy jellemzője, hogy mindig a rossz helyen keresik a szerelmet. És nagyon keresik is, hiszen ők akkor érzik magukat a legjobban, ha van egy társuk, akire mindig számíthatnak. Nem akarnak csalódni, ezért a tökéletes párt keresik, majd miután beleszeretnek egy olyan emberbe, aki nem az számukra, megmagyarázzák, hogy miért mégis.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma vágyat érezhet arra, hogy egy kicsit felturbózza ruhatárát és saját magát is egyaránt. Ennek megfelelõen, különösen nagy szenvedéllyel és lelkesedéssel vághat bele a nagy átalakításba, amit mások is hamar észrevesznek. Ez azonban lehet, hogy nem is annyira a küllemébõl fakad, hanem inkább abból, hogy most szinte csak úgy sugárzik önbõl az életerõ és az energia!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Ennek magabiztos csillagjegynek a szülöttei hajlamosak olyanok után futni, akik sajnos nem viszonozzák az érzéseiket. Tévhitekbe kergetik magukat: gyakran reménykednek abban, hogy hamarosan ráébred arra az illető, milyen nagy hibát követ el, és végre beléjük szeret majd.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma hatalmába kerítheti a természet közeli életmód, vagy éppen a gyógyítással, esetleg testének edzésével kapcsolatos ismereteinek bõvítése iránti vágy. Töltse olvasással, vagy éppen bármi más tanulmányozásával a szabadidejét, hisz ma elméje is partner lesz abban, hogy minél több ismeretet magába szívjon. Az önfejlesztés mindig jó és egyben élvezetes dolog, kedves Kos, büszke lehet magára, hogy rendszeresen igényli az ilyesmit!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ellenség vagy barát? Ezeknél a csillagjegyeknél törékeny a határ

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: