Ikrek

Te azok közé tartozol, akik rettegnek a visszautasítástól.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napja igen mozgalmasnak és eseménydúsnak ígérkezik, kedves Ikrek, csak gyõzze erõvel! Ha a legtöbbet akarja kihozni most magából, fontos, hogy minél egyenletesebben ossza most el energiáit, hogy biztosan jusson estére is azokból, mert meglehet furcsamód, hogy akkor lesz rá a legnagyobb szükség, hogy toppon legyen!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem mersz érzelmileg közel kerülni másokhoz, mert attól félsz, hogy előbb-utóbb úgyis véget érnek a szerelmek, és csak a csalódás marad utánuk.

Tartasz attól, hogy az aktuális párod elhagy valaki másért, és ez nagyon rossz hatással lenne az önbizalmadra.

Ezért inkább komolytalan kalandokba bonyolódsz, mert úgy hiszed, itt nem érhet téged csalódás.

Emiatt nem is igazán beszélgetsz komoly témákról másokkal, inkább csak felszínes dolgokra próbálsz koncentrálni.

Kos

Te nem akarsz érzelmileg elérhetetlen lenni, de olyannyira magával tud rántani az, hogy mit akarsz, és a saját impulzív cselekedeteid, hogy gyakran megfeledkezel másokról.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napon, nagy eséllyel, apróbb változások állhatnak be életének bizonyos területein, kedves Kos, melyek váratlanul érhetik. Mindettõl függetlenül, ne zárkózzon el elõlük, sõt, ha teheti, mielõbb tegye magáévá õket, s álljon az élükre!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2022-09-09

Megesik, hogy nem egyeztetsz a pasiddal, és úgy csinálsz magadnak programot, amivel észrevétlenül is megbántod őt, de ugyanez a barátaiddal szemben is gyakori.

Nem arról van szó, hogy rosszat akarsz nekik, csak hajlamos vagy egy kicsit énközpontúan viselkedni, és mindenki mást kizársz a világodból.

Ez az oka annak, hogy ha szakításon mész keresztül, keménynek és vidámnak próbálsz látszani, de valójában te is nagyon érzelmes vagy a felszín alatt.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: