Így születtek, ilyen a természetük!-mondhatnánk ezt is róluk, de még mielőtt szépen belenyugodnánk, hogy állandóan váltogatják a partnerüket, jobb, ha messzire kerüljük őket. Ezekkel a csillagjegyekkel nem tanácsos szorosabb kapcsolatba kerülni.

Kos

Ha nincs meg a szükséges adrenalin, könnyen megcsalja a partnerét. Nagyon energikus, és sz.xuálisan is aktív, így nem túl könnyű mindig fenntartani egy számára izgalmas kapcsolatot. Az az igazság, hogy nincs sok esély arra, hogy egy életen át hűséges maradjon.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Kos jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Még ha hűséget is esküdött, nem tudja távol tartani magát a flörtöléstől, csábítástól. Kissé bizonytalan, és kiszámíthatatlan, nagyon oda kell figyelned arra, hogy a kapcsolatotokban mindig legyen valami érdekes számára. Ha egy nagyon izgalmas személlyel találkozik, nehezen tud ellenállni, hogy ne menjen bele egy kis afférba.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Itt lehet az ideje annak, kedves Ikrek, hogy végre kicsit rendezze az anyagiakat, melyek kézben tartás igencsak ellenõrizetlenné válhatott az utóbbi idõben, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Kifejezetten kedvez ez a nap a felelõs pénzügyi döntések meghozatalának, különösen, ha megtakarításról, vagy hosszútávú befektetési lehetõségekrõl van szó!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek azonnal segítenek, ha bajban vagy

Oroszlán

Szeret mindig az középpontban villogni, és partnerétől is elvárja azt, hogy királyként tekintsen rá. Ha nem kapja meg a kellő odafigyelést, nem fog túl hosszú ideig maradni a kapcsolatban. Hamar fel tudják kelteni az érdeklődését az izgalmas kalandok, és a szokásostól eltérő kapcsolatok. Éppen ezért az is előfordulhat, hogy a titkárnőjével kezd viszonyt. Nem szabad hagyni, hogy az Oroszlánnal való kapcsolatod ellaposodjon, mindig törekedj arra, hogy jól érezze magát, mert ha nem, észre sem veszed, és már odébb áll.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai nap, sok minden múlhat azon, hogyan kommunikál le valamit, különösen, ha munkáról, szakmai vitáról, vagy üzletrõl van szó. Bármirõl is legyen szó, a legfontosabb, hogy ragaszkodjon határozottan a véleményéhez, de ugyanakkor, ne legyen túl rámenõs sem, viszont talán a legfontosabb a következetességének megtartása. Ha megfelelõen jár el, ma nagy eredményeket tehet le az asztalra!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: