Skorpió

Ha egy stabil párkapcsolatban él a Skorpió, akkor igen megbízható, de, ha valami megingás van a kapcsolatban, akkor hajlamos arra, hogy más partnernél keresse a vigasztalódást. Ha egy kapcsolatban már nincs meg a számára szükséges tűz, és lángolás, akkor gyorsan keres egy kielégítőbb partnert. Titokzatos, szenvedélyes, és csábító személyiség, ezért jó, ha kétszer meggondolod, mielőtt közelebb kerülnél hozzá.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Az Ikrekhez hasonlóan a Halakban is túlcsordulnak az érzelmek. Néha úgy tűnik, hogy csendes, és kiegyensúlyozott, de valójában belül nagy érzelmi viharok dúlnak. Nagyon kreatív, állandóan szárnyal a fantáziája, éppen ezért csak olyan partnerrel képes hosszútávon megmaradni, aki ehhez biztosítani tudja a körülményeket. Ha valami nem megfelelő számára, és nem érzi jól magát a bőrében, gyorsan odébb úszik.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2023-05-26

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: