3 – MÉRLEG

A Mérleg ki nem állhatja a felesleges konfrontációt és egy őszinte beszélgetés nagyban növeli ennek az esélyét. Ennek értelmében, ha valamivel kapcsolatban szörnyen viselkedik a párja, akkor képes elképzelni őt olyannak, amilyennek szeretné, sőt másoknak is erről az idealizált képről beszél.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4 – RÁK

A Rákok nem adják fel könnyen a másokba vetett hitüket és képesek benne maradi egy mérgező kapcsolatban, miközben jobb fényben próbálják látni a másikat. Ha azzal áltatják magukat, hogy mennyire fantasztikus a párjuk, egyszer talán tényleg azzá válik. Gondolják ők…

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai nap folyamán, semmiképpen se hagyatkozzon kizárólag az ösztöneire, hanem minden döntését, legalább annyira helyezze logikai alapokra, mint érzelmiekre, mert most csakis akkor arathat gyõzelmet, ha e kettõ, tökéletes harmóniában van!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5 csillagjegy úgy vonzza majd a pénzt 2020-ban, mint egy igazi mágnes

5 – NYILAS

A Nyilasok nagyon optimista személyek így azt gondolják, hogy nem baj, ha jelenleg rémes a párjuk, hiszen a jövőben ez még bármikor változhat. Hatalmas szívük van és még akkor is képesek szeretni a másikat, ha az egy cseppet sem érdemli meg. Hisznek abban, hogy meg tudják változtatni a másikat, még ha a jelek nem is utalnak erre.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: