A 2020-as év tele lesz meglepetésekkel, számos újdonság vár minden csillagjegyre. Pozitív történésekben, de kihívásokban sem lesz hiány a következő évben. A 2020-as évben előtérbe kerülnek a személyes kívánságok, vágyak, középpontba kerül az én. Sokkal kiegyensúlyozottabbak, erősebbek, és elégedettebbek leszünk. Ez az 5 csillagjegy sokkal több kellemes, és kellemetlen meglepetéssel kell szembesüljön, mint a többiek.

Kos

Az év első felében, de leginkább március körül a szerelem, és féltékenység kerül előtérbe a Kosok számára. Akár kapcsolatban élnek, akár egyedülállóak, mély érzelmi hullámvölgyek várnak rájuk a következő évben.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rákok számára nagyon fontos az óvatosság a következő évben. Jó, ha nem kérnek kölcsön senkitől, és ha adósságaik vannak még a 2020-es évben próbálják visszaadni. A március, és az augusztus a legkritikusabb idő a Rákok számára.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: