Természetesen nem csak a csillagjegyedtől függ, mennyire vagy sikeres a párkapcsolataidban. Azonban, ha az alábbiak között magadra ismersz, akkor jó esély van arra, hogy te is záros időn belül tönkreteszed a bimbódzó kapcsolataidat, és csak elvétve jutsz el odáig, hogy néhány hónapnál tovább járj valakivel.

Ikrek

Az ikrek levegő jegy, ezért tényleg nehezen találja a helyét a világban (főleg, ha hasonlóan labilis aszcendenssel született).

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nagy hódító, szenvedélyes szerető vagy a tűzhely őrzője - Csillagjegyed elárulja, milyen vagy szerelemben

Minden érdekli, mindenre kíváncsi, ám csak rövid ideig köti le a figyelmét egy-egy dolog. Ez sajnos a párkapcsolatára éppúgy áll, mint a munkájára, vagy éppen a hobbijára.

Nagyon ritkán akad olyan partnerre, aki hosszú távon is képes fenntartani az érdeklődését. Legnagyobb hibája a kapcsolataiban az, hogy záros időn belül elveszíti szerelme bizalmát, illetve nem akar felelősséget vállalni semmiért, márpedig így meglehetősen nehéz kibontakoztatni egy érett, felnőtt kapcsolatot.

Vízöntő

A vízöntőt feltétlenül meg kell említeni ebben a felsorolásban – sajnos. Akárcsak az ikrek, úgy a vízöntő is bohém, érdeklődő, kíváncsi, de éppen emiatt kellően szélsőségesen viselkedik a párkapcsolataiban.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ha úgy érzi, ma minden a fejére kezd nõni, lépjen ki az ördögi körbõl, kedves Vízöntõ, s egyszerûen menjen haza relaxálni, pihenni egyet. Azzal, hogy csak megerõlteti magát, sem önmagának, sem másnak nem tesz jót, ha azonban a vergõdés helyett, bölcsen a kikapcsolódást választja, elõbb lehet újra termékeny, mint azt gondolná, s így sokkal, de sokkal messzebbre juthat, mintha végighajtotta volna a napot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nagyon imádja és keresi az izgalmas, szenvedélyes viszonyokat, de ki nem állhatja, ha valamit, vagy éppen valakit alaposan kiismert.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-05-15

Ekkor úgy érzi, hogy elvesztette érdeklődését és lendületét, amivel párhuzamosan a másik idegeire megy, és szép lassan elveszíti a toleranciáját.

Sajnos a hosszú távú kapcsolatokra nem az a jellemző, hogy évtizedek után is sok-sok újdonságot tartogatnak, ezért a vízöntő inkább előbb, mint később lép ki belőlük.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: