Bak

A Bakok sokszor szembemennek az árral, és ez zavaró lehet a környezetük számára.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Könnyű félreérteni a viselkedésüket, hiszen nagyon sajátos a problémamegoldó képességük, és egy olyan szabályrendszer szerint élik az életüket, ami szokatlan mások számára.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-09-08

Valójában egyáltalán nem törekszenek arra, hogy megfeleljenek a környezetüknek, és ezért tűnhetnek kissé lázadóknak.

Még akár azt is érezhetjük a közelükben, hogy nem igazán törődnek velünk, pedig csupán az áll a háttérben, hogy nem akarnak senkit irányítani, és elfogadnak olyannak, amilyenek vagyunk.

Vízöntő

A Vízöntők egész egyszerűen másképp látják a világot, mint a többi csillagjegy.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Vízöntõ, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem bánják, ha „meg nem értettek” a környezetük számára, és általában azok is…

Csütörtöki Horoszkóp 2023-07-06

A holnapnak élnek, és ötleteik gyakran olyan egyediek, hogy kevesen képesek azonosulni velük.

Független lelkek, akik nem érzik az igényt arra, hogy megmagyarázzák lépéseiket, döntéseiket – sajátos a kommunikációs stílusuk, és így érzik jól magukat.

Halak

Mivel a Halak a legművészibb hajlamú jegy, így nem csoda, hogy szülötteit sokszor nehezen érti meg a környezete.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Érzelmeiket egészen sajátosan tudják kifejezni, sokszor rébuszokban beszélnek, vagy egész egyszerűen annyi minden van a lelkükben, hogy azt nem tudják könnyen emészthető formában szavakba önteni.

Hajlamosak a hangulatingadozásra, néha egészen ridegen tudnak reagálni, ami egy olyasvalaki számára furcsa lehet, aki nem ismeri őket túl jól.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: