Oroszlán és Bika

Az Oroszlán egy ambiciózus, erős jellem, különleges eltökéltséggel fűszerezve. Ezért nagyon sokat képes összetűzésbe keveredni a makacs Bikával, aki szintén nehezen köt kompromisszumot. Annak ellenére, hogy a Bikát teljesen leveszi a lábáról az Oroszlán a csáberejével, ez nem lesz elég a kapcsolat fenntartásához.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai napon, igencsak sok dolga akadhat, kedves bika, s meglehet, érdemes lenne néhány lemaradást is behozni bizonyos területeken, ugyanis hamarosan, új feladatokkal bõvülhetnek mindennapjai. Bármennyire is tevékeny, este azért mindenképpen igyekezzen kikapcsolni, s idõt szakítani egy kis pihenésre is.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió és Rák

Teljesen ellentétei egymásnak, félelmetesen nagy akaraterővel. A Skorpió és a Rák sok nehézségen keresztülment a 2020-as év első felében, de a második felében ez a szerelmi történet végleg véget ér. A Skorpió könnyedén túl fog lépni az elváláson, mert tudja, hogy az életnek menni kell tovább.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak és Vízöntő

A Halak, ha féltékeny, nagyon kiállhatatlan és birtokló tud lenni, ami kétségtelenül megalapozza a szakítást. Ezekhez a paranoiás krízisekhez a Vízöntő egy pillanatig sem hajlandó tovább asszisztálni, ezért minden lelkifurdalás nélkül tovább fog állni a Halak mellől.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: