Oroszlán – Szűz

Az ellentétek vonzzák egymást, és ez jó példa lehet egy Oroszlán – Szűz párosra. Az azonban biztos, hogy ami rövidtávon előnyös, az évek múltán jóval inkább hátrányos tud lenni. Amint a jegyek kiismerik egymást és szembesülnek a kíváncsiságukat kielégítő tulajdonságokkal, már jóval inkább teherré válik ez a kapcsolat. A Szűz jegyű fél nem tud azonosulni az Oroszlán pozitív, kicsit élvezethajhászó, figyelemre vágyó oldalával, miközben sokszor irigyli is partnere életfelfogását és hozzáállását, féltékeny a környezet felől érkező visszajelzésekre. Az Oroszlánt viszont állandóan lehúzza a Szűz racionalitása, durva és sokszor kritikus énje – márpedig nincs is jobb módszer egy Oroszlán elüldözésére, mint a rendszeres becsmérlés.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai napja, rendkívül kiegyensúlyozottan és harmóniában telhet, kedves Szûz, s családja, barátai támogatására is bizton számíthat, így bátran vágjon bele bármibe, amit csak kigondol! Az estét alkalmasint érdemes szûk körben tölteni mindazokkal, akik a legfontosabbak életében, hogy valóban tökéletes legyen ez a nap!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak – Mérleg

Akár jó is kisülhet abból, ha két ennyire érzelmes jegy közelebb kerül egymáshoz – talán ezért is van az, hogy a Halak és a Mérleg a kezdetekben kellő mértékben vonzódik egymáshoz. Gyorsan felfigyelnek a másikra, romantikus, érzelmes szálakat szövögetnek, és úgy tűnik, minden működőképes köztük. Azonban ahogy tisztul a rózsaszín köd, a feleknek rá kell jönniük, hogy szörnyen nehezen tudják összehangolni a mindennapjaikat, különösen akkor kerülnek bajba, ha döntéseket kellene hozniuk. Mivel egyikük sem éppen gyakorlatias, vagy éppen határozott, rendszeresek a konfliktusaik és folyton egy helyben totyorognak. Ez rövid időn belül mindkettőjüket zavarni kezdi: ennek a párosnak az élete hosszútávon nem szól másról, mint vitákról, engesztelésekről, sértődésekből és békülésekből.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Egy kissé letargiába kerülhet ma, kedves Halak, s meglehet, talán nincs is nagy kedve kijönni belõle, mondhatni, valahogy kifejezetten jól esik egy kis panaszkodás, problémázás, vagy épp elvonulás a világ szeme elõl. Ha így érzi, az most teljesen természetes, hisz néha nem árt megélni a mélységet, hogy az ember jobban értékelje majd a magasságot!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2023-11-16

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: