A mai világban a házasodási kedv mintha kissé csökkenni kezdett volna, egyre több fiatal dönt inkább az együttélés mellett. Van azonban 5 olyan férfi csillagjegy, akiknek minden álma az, hogy minél hamarabb családot alapíthasson.

Kos

A Kos a spontaneitás és az óriási szív tökéletes kombinációja. Túlárad benne a szeretet, és ezt ki is mutatja, elhalmoz az érzéseivel. Tele van újabbnál újabb ötletekkel, mellette soha nem lehet unatkozni. Ne lepődj meg, ha egy szép napon a tengerparton találod magad, miközben arra kér, hogy légy a felesége. Cselekedeteit az érzelmei vezérlik! Ha viszont felbosszantják, akkor szüksége van egy kis időre, amíg nyugodtan kiduzzoghatja magát.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-12-31

Bika

A szerelmes Bika a kőkemény racionalitás és a rózsaszín felhők kombinációja. Nem szeret hirtelen döntéseket hozni, minden lépését nagyon jól átgondolja. Ha szerelmes lesz, akkor könnyen elveszti a józan ítélőképességét. Nem húzza sokáig az időt, a legfőbb vágya az, hogy minél hamarabb hivatalosan is házastársak legyetek. Ha tisztában van vele, hogy mit akar, akkor nagyon határozott és meggyőző tud lenni. Lehet, hogy egy étteremben, vagy akár otthon egy romantikus terített asztal mellett kéri meg a kezed. Készülj fel rá, hogy a szemében tükröződő szerelem láttán egy pillanat alatt levesz a lábadról.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: