Oroszlán

Az Oroszlán hisz a hosszú távú kapcsolatban, nagyon családcentrikus. Minden kapcsolat elején megfordul a fejében a házasság gondolata, mivel teljesen hatalmába keríti a szerelem mindent elsöprő ereje. Nagyon szenvedélyes, ha szerelmes, akkor nehezen tud racionális döntéseket hozni, minden gondolata a szeretett személy körül forog. “Gyere hozzám feleségül, most azonnal” – elvét vallja, egyáltalán nem akar éveket várni még a nagy döntéssel.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Fontos lenne, kedves Oroszlán, hogy a mai napon, minél több idõt szenteljen a saját maga dolgainak rendezésére, elvégzésére. Tegye félre egy kicsit az önzetlen, s nagylelkû énjét és koncentráljon csakis arra, ami önnek igazán fontos, legyen szó családról, vagy éppen egy fontos munkáról egyaránt!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Általában mindent nagyon megfontol mielőtt döntést hozna, de ha a házasságról van szó, akkor valami erős belső késztetést érez arra, hogy minél hamarabb családot alapítson. Szerelmes típus, biztosan megérzi már az első pillanatban, ha valakit neki teremtett az Ég, és ilyenkor nagyon határozott tud lenni. Döntéseiben nagyon óvatos, viszont a szerelmi kérdésekben mindig a szívére és soha nem az agyára hallgat. Ha úgy érzi, gyorsan fog lépni, nem kockáztat, nehogy a nagy Ő meggondolja magát.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Megeshet, hogy a környezetében élõk ma egy kissé tapintatlanok, érzéketlenek önnel és a világ dolgaival szemben, s ez meglehetõsen bosszanthatja öt, jogosan, kedves Mérleg, azonban mégse ítélkezzen túl szigorúan felettük, hiszen, valljuk be, önnek is van néha rossz napja, amikor bizony hasonlóan kellemetlen társaság tud lenni, de ez természetes. Ha úgy érzi, már ne bírja, becsmérlés helyett, inkább vonuljon el.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-04-03

Vízöntő

Mindig nyitott az újra, imád ismerkedni, egész életében a lelki társára vár. Flörtöl, randevúzik, kapcsolatból-kapcsolatba reppen, azonban, amikor a dolgok komolyra fordulnak, akkor elbizonytalanodik. Soha nem eléggé biztos abban, hogy mit is akar igazán. Azonban, ha megtalálta az igazit, akkor egy erős sugallat arra biztatja, hogy tegye meg a lépést. Nem szereti a nagy felhajtásokat, a csillogó esküvőket, az egyetlen dolog, ami számít az a szerelem. Ha a saját szabályai szerint játszhat, csak akkor boldog igazán, éppen ezért hosszú ideig keresi azt a társat, aki szabadon hagyja élni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap, szakmai, vagy más egyéb területen szerzett tudásának bõvítésére, vagy éppen, gyakorlati alkalmazására igencsak alkalmasnak ígérkezik, rendkívüli produktivitást jósolva ezen a téren, így érdemes mindent bevetnie azért, hogy kellõképpen ki is használja elméje kiemelkedõ fogékonyságát, aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

 

Hogyan talál rád a szerelem? - A csillagok elárulják

 

 

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: