Biztos sokszor hallottad már, hogy úgy tudod legkönnyebben magadhoz vonzani a szerelmet, ha kiegyensúlyozott vagy és önmagadat adod. Ezt az állapotot úgy tudod elérni, ha megéled a csillagjegyedhez tartozó energetikát.

Kos

Jellemzően egy kalandvágyó és tettre kész típus vagy. Mivel a kezdeményezés is jellemző rád az élet egyéb területein, a szerelemben sem kell követned a konvenciókat, hiszen a te szerencsédet sokszor az hozza meg, ha meg teszed az első lépést. Ha próbálsz a jellemedtől teljesen idegen szerepet felvenni, és passzív várakozásba fogsz, akkor az idők végezetéig is csücsülhetsz otthon. Inkább mozdulj ki, és vesd bele magad az életbe! Rád az aktivitás közben, vagy kalandok között talál a szerelem, mondjuk egy vadvízi evezés vagy sziklamászás közben. Bátran vállald fel, hogy rámenős és kezdeményező vagy!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-15)

Ma egy kissé feszülten alakulhat a nap, ami jórészt annak köszönhetõ, hogy valami miatt most a szokásosnál is nehezebben halad a mindennapi teendõkkel. Még olyan apróságokkal is meggyûlhet a baja, melyeket azelõtt kirázott a kisujjából. A legfontosabb az, hogy most ne erõltessen semmit, az valamelyest könnyíthet a dolgokon, vagy, legalább is megkímélheti a komolyabb idegeskedéstõl. Fogja fel úgy a helyzetet, hogy ez egy ilyen nap, s, ami ma nem sikerül, igazából holnap is ráér, s, ennek jegyében, veszkelõdés helyett, inkább igyon egy frissítõt!

Bika

Mivel az érzékek királynője vagy, még véletlenül se vond meg magadtól a kényeztetést. Egy masszázs, egy szauna, egy fürdő, vagy bármilyen kedvedre való wellness program éveket fiatalít rajtad és a kisugárzásod is megváltozik. Ha képes vagy élvezni a saját magadra szánt időt, az megtérül a magánéletedben is. Kényeztesd az érzékeidet, mert ettől tudsz feltöltődni, és sokkal könnyebben tudod magadhoz vonzani a szerelmet. Mivel nagy természetbarát vagy, a szerelem is nagy valószínűséggel ebben a közegben talál rád. Tegyél egy sétát az erdőben, kirándulj, vagy menj el futni, és közben tartsd nyitva a szemed!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-15)

A nap folyamán jelentõsen elhomályosíthatják éles látását azon érzelmi felhangok, melyek, talán maga se tudja, miért is törnek önre. Próbálja meg megszelídíteni érzéseit, s racionalizálni, mielõtt beszél vagy cselekszik, akkor elkerülhetõek lesznek a konfliktusok, csalódások és a dolgaival is jobban haladhat. Az egyetlen, ahol bátran hallgathat szívére, az szerettei köre, ahol meghitt perceket tölthet, s igazán harmonikusan érezheti magát ma.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-19 - Meglehet, hogy ma elhangzik valami, ami sokat rombolhat önértékelésén...

Ikrek

Egy örökmozgó vidám és társasági ember vagy, akit az egyedüllét és a magány szinte teljesen kikészít. Néha azonban fontos, hogy befelé forduljunk, és feldolgozzuk az élményeket, amelyek érnek bennünket. Ha épp szingli vagy, akkor érdemes továbbra is társaságba járnod, mert nagy valószínűséggel egy buliban, vagy összejövetelen talál rád a szerelem, de ettől függetlenül az egyedüllétben is meg kell találnod az örömet. A vidámság is fontos része a lelked kiegyensúlyozottságának, ezért jó ha gyakran nézel vígjátékot, vagy ülsz be a barátnőiddel egy kávézóba, ahol kidumálhatjátok a pasi ügyeket, melyeken jóízűeket nevethettek is együtt. Lehet, hogy épp a hahotázás közben vonod magadra egy jóképű srác figyelmét.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-15)

Talán pont az a dolog hiányzik az életébõl, azt kéne megtennie, amitõl a legjobb fél, kedves Ikrek! Bátorság! Mindenki fél az ismeretlentõl, akár bevallja, akár nem. Merítsen abból bátorságot, hogy végül is veszteni valója nem sok van, nyerni valója viszont annál több! Ma a csillagok és az univerzum ráadásul most kedveznek is szerencséje próbára tételének, így igazán minden adott egy nagy dobáshoz! Ma csakis önön múlik, meddig juthat!

Rák

Számodra az egyedüllét egyáltalán nem ijesztő, sőt szükséged van rá, hogy minden nap néhány percet, vagy órát álmodozással tölthess el. Különösen akkor élvezed az egyedül töltött időt, ha közben a víz jótékony, gyógyító hatását is átélheted. Vegyél egy forró fürdőt, gyújts illatos gyertyákat, vagy a nyári hőségben mártózz meg egy tóban! Ettől biztos, hogy feltöltődsz. Mivel a Rák vizes jegy, nagy valószínűséggel épp egy strandolás vagy valamilyen vizes program közben talál rád a szerelem. Éppen ezért, ha szingli vagy, akkor se ücsörögj otthon és töltsd az időt álmodozással, hanem tölts minél több időt vízparton, és bátran próbáld ki a vizes sportokat is!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-15)

A mai nap ideális lehet a házimunkák végzésére, illetõleg az egyéb, rendtételre, megtisztulásra váró területek karbantartására. Néha jól esik egy kis tevékenykedés az embernek maga körül, úgyhogy nincs értelme tovább húzni a dolgokat, s, ha rendbe a környezet, jöhet a gazda, irány a fodrász, masszázs, a strand, vagy éppen az ágy! Végül is akkor tud az ember a legjobban pihenni, vagy kikapcsolódni, ha minden rendben, s nincs semmi különösebb dolga!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: