Mérleg

Általában mindent nagyon megfontol mielőtt döntést hozna, de ha a házasságról van szó, akkor valami erős belső késztetést érez arra, hogy minél hamarabb családot alapítson. Szerelmes típus, biztosan megérzi már az első pillanatban, ha valakit neki teremtett az Ég, és ilyenkor nagyon határozott tud lenni. Döntéseiben nagyon óvatos, viszont a szerelmi kérdésekben mindig a szívére és soha nem az agyára hallgat. Ha úgy érzi, gyorsan fog lépni, nem kockáztat, nehogy a nagy Ő meggondolja magát.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Mindig nyitott az újra, imád ismerkedni, egész életében a lelki társára vár. Flörtöl, randevúzik, kapcsolatból-kapcsolatba reppen, azonban, amikor a dolgok komolyra fordulnak, akkor elbizonytalanodik. Soha nem eléggé biztos abban, hogy mit is akar igazán. Azonban, ha megtalálta az igazit, akkor egy erős sugallat arra biztatja, hogy tegye meg a lépést. Nem szereti a nagy felhajtásokat, a csillogó esküvőket, az egyetlen dolog, ami számít az a szerelem. Ha a saját szabályai szerint játszhat, csak akkor boldog igazán, éppen ezért hosszú ideig keresi azt a társat, aki szabadon hagyja élni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2022-11-24

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: