Bak

Létezik egy szégyenlős, félénk oldalad, amit próbálsz mások előtt rejtegetni, de ha ez mégsem sikerül, akkor nehezen oldódsz fel egy új közegben. Ekkor pedig kimondottan sebezhetőnek érzed magad, és félsz, hogy ezt más is észreveszi rajtad.Amikor pedig így van, és esetleg szóba is hozzák, hogy nem nagyon beszélsz másokkal, a szociális szorongásod mindig egy kicsit utat tör magának.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon, könnyen kicsúszhatnak a kezébõl a dolgok, kedves Bak, ha elnagyolja dolgait, nem fordítva kellõ figyelmet a részletekre. Ezt elkerülendõ, legyen türelmes, mg, ha belül tombolni is lenne kedve, s szánjon rá annyi idõt, amennyit csak kell, hogy alaposan kidolgozza terveit, akkor ugyanis a nap végére, jelentõs sikereket érhet el!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A legsebezhetőbb pontod az, ha be kell ismerned, hogy nem tudsz valamit. Egy nagyon okos embernek tartod magad és az is vagy, éppen ezért esik annyira nehezedre, ha valamit valakitől kérdezned kell. Ilyen esetben egy olyan oldaladat mutatod meg, amit mindig is igyekeztél elrejteni mások elől, és félsz, hogy mások kevesebbnek tartanak téged. Ha pedig valaki erre még megjegyzést is tesz, azt nagyon komolyan a lelkedre tudod venni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2020-12-26

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: