Bak

Ha megismersz valakit, akivel akár barátságnál több is kialakulhat köztetek, fontos biztosra menned. Nem szívesen fektetsz energiát és érzéseket egy olyan kapcsolatba, aminek nincs jövője. A stresszes szituációkból gyorsan kilépsz, mert nem bírod a feszültséget. Jobb szereted a problémákat nyugodt környezetben, egyedül megoldani. Afféle „nem érdekel” mentalitásod van, és sokszor ezzel le is tudod a dolgokat. Nem emészted magad apróságokon, és ez nagyon szerencsés erény. Az anyagiak terén a munkát sosem kevered a szórakozással. Szerinted előbb a fontos, elengedhetetlen dolgokra kell költeni, utána jöhet minden más. Nagyon hűséges típus vagy, a megcsalás nálad szóba sem jöhet. Ha párt választasz magadnak, a végletekig ki is tartasz mellette.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Ha valaki eljátssza a bizalmad, számodra az a személy megszűnt létezni, és ennek fényében viselkedsz is vele szemben. Még a köszönést is simán kihagyod! Csak arra költesz, amire muszáj, mert spórolós típus vagy, és igyekszel beosztani a pénzed. Kívülről nézve igazán magabiztos és erős személyiség vagy, de titkon tele vagy önbizalomhiánnyal és bizonytalansággal. Szükséged van arra, hogy néha egyedül legyél, és ilyenkor még az üzenetekre sem vagy hajlandó válaszolni. Neked ez kell a feltöltődéshez. Amikor valakit nagyon szeretsz, nehezen tudod elfogadni, hogy megváltozik, és olyanná válik, mint mindenki más. Te sokkal többre tartod az egyéniségeket!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Biztos, romantikus kapcsolat reményében randiznak a föld jegyű emberek

Halak

Ha egy kapcsolat véget ér, és te lépsz ki belőle, biztosan nem akarod még egyszer újrakezdeni. Azt vallod, hogy ami nem működik, azt kár erőltetni. De amikor valakit nagyon szeretsz, nincs az a pénz, hogy elhagyd. Nagyon ragaszkodó típus vagy! Talán egy kicsit túlságosan is. Nagyon szeretnél segíteni a szeretteidnek, ezért a pénzedet is képes vagy odaadni nekik; de sokszor emiatt te magad kerülsz rossz anyagi helyzetbe. Míg mások csak várják, hogy az álmaik teljesüljenek, addig te felállsz, és teszel is értük. Nem csoda, hogy még sokra fogod vinni! Hajlamos vagy azonban a sértődékenységre, akkor is, ha a másik fél nem gondolta komolyan a viccet. Mindent a lelkedre veszel, és nehezen felejted el őket!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: