Kos

Amikor valaki eljátssza a bizalmadat, esetleg kihasznál vagy elárul téged, te nagyon mélyen megharagszol rá. Olyannyira, hogy meg sem akarod hallgatni a kifogásokat; ilyen szempontból elég haragtartó vagy. Ugyanakkor mindig kimondod azt, amit gondolsz. Nem szereted a hazudozásokat, ezért ha valami nem tetszik, arról tudni fognak mások is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Kos jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A költekezések terén nem igazán ismersz határokat, ezért nem ritka, hogy impulzívan vásárolsz, és olyan dolgokra költöd a pénzed, amit később megbánsz, így erre érdemes jobban odafigyelned.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-09-06

A szeretetedet nem vagy hajlandó csak úgy bárkinek odaadni, ezért igyekszel alaposan kiismerni az embereket, és tényleg csak azokkal barátkozni, akik megérdemlik. Azonban nem mindig megy ez egyszerűen számodra, hiszen könnyen felhúzod magad, ha az emberek nem értenek egyet a véleményeddel. Elég makacs vagy!

Bika

Nem könnyű téged kihozni a sodrodból, de ha valakinek sikerül, nem fogod vissza magad, és megmutatod, hogy veled nem érdemes szórakozni. Erről részben az is tehet, hogy téged senki sem ijeszt meg; van önbizalmad ahhoz, hogy szembeszállj bárkivel.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai napon a Bika számára az anyagiak terén, a mások irányából tapasztalható, túlzott lazaság okozhat fejtörést. Talán valaki nem hajlandó rendezni a tartozását felé, esetleg egyes közeli hozzátartozók felelõtlensége miatt kerül szorult, vagy épp kellemetlen financiális szituációba. Ha átmenetileg segítõ kezet is nyújt, késõbb mindenképpen nyújtsa be a számlát, különben, még a végén rendszeressé válhat az ilyesmi!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az anyagiak terén érdemes megtalálnod az egyensúlyt, hiszen van, hogy túl sokat költesz, és olyan is, amikor szinte alig vásárolsz, hiszen folyton váltakozik az, hogy épp spórolsz, vagy épp nem. Sosem tudod eldönteni, mi a legjobb!

Igazán független személyiség vagy, aki szereti magának meghozni a döntéseket, és nem szívesen engeded át az irányítást másnak. Emiatt van az, hogy általában amit akarsz, az előbb-utóbb a tiéd is lesz. Nem sok olyan alkalom volt, hogy másképp alakultak volna a dolgaid.

Hétfői Horoszkóp 2022-03-28

Ikrek

Ha valaki elárul téged, onnantól kezdve csöndben maradsz, és nem igazán beszélsz magadról ennek a személynek. Ezt azért csinálod, mert úgy érzed, innentől kezdve ez az ember nem érdemli meg az idődet. Igazi kalandor vagy, aki egyszerűen nem képes egy helyben ülni, és semmittevéssel tölteni az idejét. Neked szükséged van az izgalomra!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Itt lehet az ideje annak, kedves Ikrek, hogy végre kicsit rendezze az anyagiakat, melyek kézben tartás igencsak ellenõrizetlenné válhatott az utóbbi idõben, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Kifejezetten kedvez ez a nap a felelõs pénzügyi döntések meghozatalának, különösen, ha megtakarításról, vagy hosszútávú befektetési lehetõségekrõl van szó!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Anyagiak terén érdemes a megérzéseidre hallgatnod. Sokszor nem tudod, hogy amit kinéztél, megéri-e a pénzt, vagy sem. Legközelebb hallgass arra, amit a belső éned súg, és ne arra, amit a környezeted javasol.

Két személyiséged van: az egyik összeszedett és törtető, a másik fáradt, és mindent minél később akar megcsinálni. Ezért van az, hogy az eredményeid is mindig váltakoznak. Te szinte mindig nyitott vagy a szórakozásra, ezért akkor is képes vagy elmenni egy izgalmasnak tűnő programra, ha másnap korán kéne felkelned!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: