Rák

Mivel nagyon erős érzéseid vannak, és a szerelemben nem ismersz határokat, rendkívül nehezen tudod elfelejteni a korábbi sérelmeidet. Ezek folyton visszatérnek hozzád gondolatban.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai nap folyamán, semmiképpen se hagyatkozzon kizárólag az ösztöneire, hanem minden döntését, legalább annyira helyezze logikai alapokra, mint érzelmiekre, mert most csakis akkor arathat gyõzelmet, ha e kettõ, tökéletes harmóniában van!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A pénzügyek terén érdemes hosszú távú célokat kitűznöd magad elé, és nem mindig a rövidebb távokban gondolkodnod. Ha szeretnél lakást venni magadnak, ne költsd el a pénzed olyan holmikra, amelyek csak az adott pillanatban tetszenek nagyon.

Nyitott személyiséged van, ezért bármikor szívesen próbálsz ki új dolgokat. Bár tele vagy érzelmekkel, időnként mégis nehezedre esik ezekről beszélni. Félsz a csalódástól, ezért sokszor próbálod mélyen eltemetni magadban az érzéseidet. Az anyukáddal nagyon erős kötődés van közöttetek, és mindegy, mennyit vitatkoztok, számodra akkor is ő lesz a világ egyik legfontosabb embere!

Oroszlán

Hűséges típus vagy, de csak addig, amíg el nem játsszák a bizalmad. Innentől kezdve ugyanis nálad nincs visszaút vagy második esély!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A barátaidnak gyakran igyekszel segíteni anyagilag, de könnyen lehet, hogy nem gondolod át mindig, ez milyen hatással van rád. Ideje jobban odafigyelned arra, hogy csak annak adj kölcsön, akitől vissza is kapod. Ha valaki megsért téged, képes vagy teljesen elzárni az érzelmeidet, és távolságtartóbbá válni.

Megvan benned a vezetői képesség, az önbizalom és a nagylelkűség, ami miatt egy nap szuper főnök válhatna belőled. Rengeteg barátod van, hiszen imádsz a középpontban állni, és bárkivel megtalálod a közös hangot. Téged nem ijeszt meg az, ha neked kell szórakoztatni másokat.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-22 - Ma igencsak drasztikusan és végzetesen tekinthet jelenlegi...

Szűz

Ha te szeretsz valakit, azt teljes szívedből teszed, ezért az érzéseid is nehezen múlnak el. Ha viszont erre sor került, nincs visszaút, és nem tudod ismét feléleszteni a tüzet. Ezért kell a párodnak foglalkoznia a kapcsolatotokkal! Amikor a véleményedet kérik, te nem fogod vissza magad, és elmondod azt, amit valóban gondolsz. Még akkor is, ha ezzel megbánthatsz másokat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hajlamos vagy másokra hagyatkozni az anyagiak terén, és bár van saját megtakarításod, csak arra költöd, amire a családod is áldását adja. De azért néha érdemes magadra is hallgatnod!

A partnered érdekében sokszor feladod azokat a dolgokat, amik boldoggá tesznek téged. Ez lehet egy hobbi, egy barát, akár egy munka; számodra a kapcsolatod az első, és nem saját magad. Ha te megosztasz magadról személyes infókat, az óriási dolog, hiszen csak ritkán teszed ezt. Akivel szemben képes vagy ennyire nyitottan viselkedni, az valóban sokat jelent neked!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: