Oroszlán és Bak

A két jegy örökösen azért harcolna, ki legyen a domináns a kapcsolatban, ami alapesetben magától, erőpróbák nélkül, és nagyon természetesen dől el. Barátként vagy kollégaként inspirálnátok egymást, szerelmes párként viszont igazi energiaveszteséget hozna számotokra minden egyes közös nap.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé szétszórt lehet, kedves Bak, így mindenképpen ügyeljen a szokásosnál jobban értékeire, s arra, hogy induláskor, valóban bezárt mindent. Mindemellett, amennyiben érdemben tájékozódik valamirõl, felfedezhet egy olyan új lehetõséget, ami még nagy szerepet játszhat a további gyarapodásában!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Ez a legfontosabb, amit idén meg kell tanulnod a csillagjegyed alapján!

Halak és Szűz

A Halak úgy érezheti, vissza kell fognia magát, vagy épp a sokkal mérsékeltebb és megfontoltabb Szűz jegyű partnerét vádolná meg azzal, hogy visszafogja őt. Barátokként viszont pont a motiváció az, ami működőképessé teszi őket: a Halak akkor érzi magát fontosnak, ha támogathat, bátoríthat valakit, a Szűznek pedig maximálisan erre van szüksége. Ugyanez a képlet azonban nem működne egy szerelmi kapcsolatban, a Halaknak ugyanis kell, hogy felnézzen szerelmére.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Amennyiben a mai napot munkával tölti, úgy igencsak meggyûlhet a baja azzal, hogy környezete, szinte folyamatosan, ellentétes, egymásnak ellentmondó információk sokaságával látja el önt, így szinte képtelenség döntést hozni, vagy érdemi elõrelépést tenni. Hagyja el egy kicsit a hajót, kedves Halak, és inkább ne is törõdjön ma semmi fontossal, meglehet, ez a legjobb, amit ilyen körülmények között tehet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: