4. Szűz

Bár a Szűz jegyében születettek kedvesek és nagylelkűek másokkal, hajlamosak ítélkezni és különösen kritikusak tudnak lenni. Egy Szűz már azelőtt tud negatív véleményt alkotni valakiről, hogy találkozna az illetővel. Azt hiszik, megvan a képességük, hogy egy pillantás alatt ítéletet alkossanak valakiről.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5. Oroszlán

Nem számít, mennyire bátrak és tüzesek, az Oroszlánoknak gyakran az anyagiak számítanak. Szeretik a divatos ruhákat és a drága cipőket. Szeretnek jól kinézni, és ezt elvárják a partnerüktől is. De ami igazán felületessé teszi őket az a figyelem iránti vágyuk. Nem számít, hogy jó vagy rossz a figyelem, amíg az Oroszlán van a középpontban. Szeretik, ha róluk van szó, és a drámakirálynőség sem áll tőlük távol, ha apadna a figyelem.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

6. Nyilas

A Nyilasok örömmel beszélnek neked a dolgok spirituális oldaláról. Sajnos nekik nincs elég idejük mindent megfigyelni, mert túl elfoglaltak a saját ügyeikkel. Nem szeretnek elmélyülni a saját érzéseik, gondolataik, viselkedésük megfigyelésében. Épp ezért, ha a párkapcsolatukban valami tönkremegy, biztosak benne, hogy nem ők a hibásak, csakis a másik fél.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: