Természetes dolog, hogy ha valaki árulás áldozata volt már életében, akkor csökken a bizalma a többi emberrel szemben, akiket igazából még nem is ismer. Ez egy védelmi mechanizmus, amely a feltételezetten bekövetkező megaláztatástól, manipulációktól és újbóli fájdalmaktól kíván megóvni minket.

A bizalmi kérdések ugyan valós múltbéli tapasztalatokból származnak, semmilyen megfogható bizonyítékkel nem szolgálnak arra, hogy egy jelenlegi kapcsolat is ámítás lenne, mégis képes tönkretenni azt. Lássuk, hogy mely csillagjegyek hajlamosak rá leginkább.

Kos

Szereztek már számos sebet a múltban és azzal védekeztek, hogy lezárták a szívüket. Robot üzemmódba kapcsolnak, ahol az érzelmeknek nem engednek sok utat. Azt tettetik, hogy nincsenek érzelmeik, hogy megvédhessék magukat. Félnek, hogy újból áldozatokká válnak, ezért nem engedik maguknak, hogy bárkihez is közel kerüljenek, legalábbis ezt nem fogják bevallani.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentõs haladást érhet el!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rákok majd megpusztulnak, hogy szeresse őket valaki. Ezért van az, hogy bár eléggé bizalmatlanok, képesek újra és újra hinni az emberekben. Ha megismerkednek valakivel, akkor egyfajta háború dúl a lelkükben, amelyben próbálják ésszel meggyőzni magukat, hogy esélyt adjanak a másiknak, de a szívük mélyén halvány a hit. Egyik részük izgatottan várja, mi fog következni, másik részük felkészül a bukásra.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak sok türelemre lehet szüksége, kedves Rák, ha igazán nagy áttörést szeretne elérni egy bizonyos területen, így bármi is történjék, ne siettessen semmit, hanem várja ki mi lesz a vége. A megfelelõ pillanatban tudni fogja, mit kell majd tennie és hogyan, hogy kihozza a legtöbbet a napból!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Bár a Szüzek magabiztosak a bőrükben, mégis van egy kellemetlen tulajdonságuk, mégpedig az, hogy összehasonlítják magukat a környezetükkel. Ha valaki iránt elkezdenek érdeklődni, azonnal azt keresik, hogy kik lehetnek a versenytársaik. Folyamatosan attól félnek, hogy a potenciális személyt valaki majd lecsapja a kezükről. Nehezen tudják elengedni magukat egy párkapcsolatban, mert a napokat számolják visszafelé.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: