Oroszlán

Az oroszlán csillagjegyhez pozitív és negatív tulajdonságok is tartoznak. Nagyon temperamentumos vagy és nem félsz jelenetet csinálni, ami rossz színben tüntet fel ha dühös vagy. Magabiztos ember vagy, de nagyon gyorsan készen állsz a védekezésre, ha valaki személye kihívást jelent számodra, vagy megpróbál aládásni. Nem szoktak fenyegetni, de ez még nem jelenti azt, hogy nem próbálnak meg megkerülni, vagy kibeszélni. Mivel a konfliktusoktól nem félsz, nem fogod vissza magad, ha valakinek el kell mondanod a véleményedet, mégha sértő is.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Oroszlán, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Lehet hogy természetednél fogva tartózkodó vagy, de ne tévesszen meg senkit, a befolyásodat nem szabad alábecsülni. Életed nagy részét módszeresen és nagy elvárásokkal éled, gyakran mások felé irányuló elvárásaidnál is magasra rakod a lecet. Nem kell túl sok ahhoz, hogy felhúzd magad, de csak akkor tör ki belőled igazán, ha valaki egyenesen a személyiségednek támad. Türelmes vagy, de türelmed nem végtelen. Figyelembe veszed a részleteket is, és amikor eljön az idő, tudod hogy kell elpusztítani valakit anélkül, lealacsonyodj az ő szintjére. Bárkit könnyedén ki tudsz zárni az életedből, anélkül hogy jelenetet kellene csinálni hozzá, de aki felhúz téged, az általában sajnálja és megbánja.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 4 csillagjegy tesz a romantikára

Rák

A Rák az egyik leg lágyszívűbb csillagjegy, de ez nem jelenti azt, hogy mindig nyugodt és békés. Természetednél fogva rendkívül érzéki vagy, bármilyen különleges érzelemet is érzel, rendkívül boldog vagy tőle, ebből persze a harag sem zárható ki, és őszintén szólva ez az amiben a legerősebb vagy. Ha párodat vagy családodat valami sérelem éri, akkor veled gyűlik meg a baja. Nem engeded hogy haragudjanak rád, tudod hogyan kell csillapítani vagy manipulálni mások haragját, még akkor is ha esetünkben nem neked, hanem a másik félnek van igaza.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Rák, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: