Oroszlán

Az oroszlán csillagjegyhez pozitív és negatív tulajdonságok is tartoznak. Nagyon temperamentumos vagy és nem félsz jelenetet csinálni, ami rossz színben tüntet fel ha dühös vagy. Magabiztos ember vagy, de nagyon gyorsan készen állsz a védekezésre, ha valaki személye kihívást jelent számodra, vagy megpróbál aládásni. Nem szoktak fenyegetni, de ez még nem jelenti azt, hogy nem próbálnak meg megkerülni, vagy kibeszélni. Mivel a konfliktusoktól nem félsz, nem fogod vissza magad, ha valakinek el kell mondanod a véleményedet, mégha sértő is.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Lehet hogy természetednél fogva tartózkodó vagy, de ne tévesszen meg senkit, a befolyásodat nem szabad alábecsülni. Életed nagy részét módszeresen és nagy elvárásokkal éled, gyakran mások felé irányuló elvárásaidnál is magasra rakod a lecet. Nem kell túl sok ahhoz, hogy felhúzd magad, de csak akkor tör ki belőled igazán, ha valaki egyenesen a személyiségednek támad. Türelmes vagy, de türelmed nem végtelen. Figyelembe veszed a részleteket is, és amikor eljön az idő, tudod hogy kell elpusztítani valakit anélkül, lealacsonyodj az ő szintjére. Bárkit könnyedén ki tudsz zárni az életedből, anélkül hogy jelenetet kellene csinálni hozzá, de aki felhúz téged, az általában sajnálja és megbánja.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp március 12. csütörtök – Mérleg, Kos, Bak, Bika, Halak, Rák, Vízöntő, Nyilas,...

Rák

A Rák az egyik leg lágyszívűbb csillagjegy, de ez nem jelenti azt, hogy mindig nyugodt és békés. Természetednél fogva rendkívül érzéki vagy, bármilyen különleges érzelemet is érzel, rendkívül boldog vagy tőle, ebből persze a harag sem zárható ki, és őszintén szólva ez az amiben a legerősebb vagy. Ha párodat vagy családodat valami sérelem éri, akkor veled gyűlik meg a baja. Nem engeded hogy haragudjanak rád, tudod hogyan kell csillapítani vagy manipulálni mások haragját, még akkor is ha esetünkben nem neked, hanem a másik félnek van igaza.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak sok türelemre lehet szüksége, kedves Rák, ha igazán nagy áttörést szeretne elérni egy bizonyos területen, így bármi is történjék, ne siettessen semmit, hanem várja ki mi lesz a vége. A megfelelõ pillanatban tudni fogja, mit kell majd tennie és hogyan, hogy kihozza a legtöbbet a napból!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: