Az asztrológiai jelenségek általában véve bonyolultak és nehezen érthetőek a laikus ember számára, az erre vonatkozó speciális képzés hiányában. Mégis léteznek olyan apró titkok, melyeket érdemes megismernünk, hogy ezáltal segítségünkre lehessenek a fontos döntéseink meghozatala során.

Nézzük akkor, melyek ezek az asztrológiai titkok, melyek megváltoztathatják adott esetben életünket!

1. Újholdkor mindig lehetőség van az újrakezdésre!

Valahányszor a Hold az újhold fázisába lép, mi is új életet kezdhetünk. Ilyenkor nekivághatunk az eltervezett új projektjeinknek, de a már elkezdett vagy félbehagyott dolgaink is végre rendeződhetnek. Ez jó időszak arra, hogy új terveket szőjünk és nekikezdjünk a megvalósításuknak is. Ugyancsak ez az idő alkalmas arra, hogy megszabaduljunk rossz szokásainktól, mint amilyen a dohányzás is, vagy elkezdhetünk akár egy új diétát egészségünk érdekében.

2. Változtassunk hajviseletünkön!

Ha az Újholdat megelőzően vágatjuk le hajunkat, az sokkal hamarabb fog nőni és regenerálódni. Egyes stylistok szerint, ilyenkor még a legmakacsabb típusú hajat is könnyebb fésülni és frizurát alkotni belőle, mint máskor.

3. Ne végezzünk nagy befektetéseket, amikor a Merkúr visszafelé haladó tendenciát mutat!

Ebben az időszakban igyekezzünk résen lenni az élet minden területén, hiszen ez kihathat a kommunikációnkra is és nagy eséllyel félreérthetik mondanivalónkat, ami feszültségeket eredményezhet. Pontosan ezért, az asztrológusok óvva intenek mindenkit ilyenkor a döntő üzleti tárgyalásoktól, a lakás vagy autó vásárlástól, pont azért, hogy elkerüljük a fölösleges konfliktus helyzeteket.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: