Ha egy Kos mond valamit, akkor az egészen biztosan úgy is van. Egy nagyon határozott és őszinte személyiség, biztos lehetsz benne, hogy soha nem akar átverni, nyugodt lehetsz, mert nem okoz csalódást.

1. Nyugtalan

El kell fogadd, hogy a Kos nem a türelméről híres. Mindent azonnal szeretne megkapni, nincs ideje várni, állandóan kapkod, siet, intézkedik. Inkább vállalja a kockázatot, akkor is, ha tudja, hogy türelmetlensége miatt akár veszíthet is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A mai napon, kedves Kos, meggyûlhet a baja a digitális világ egyik vívmányával. Lehet, hogy telefonja, vagy számítógépe egyszer csak úgy dönt, hogy nem szeretné tovább parancsait követni és leáll. Sajnos a probléma valószínûleg nem lesz könnyen orvosolható, de egy szakember segítségével megúszhatja az új eszköz vásárlást.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. Önző

Sokszor olyan, mint egy kisgyerek, nem vesz figyelembe másokat, mindig ő maga áll az első helyen, és saját érdekből cselekszik. Nem szívesen ismeri be azt sem, ha hibázott. Ha nem kapja meg a kellő figyelmet, akkor nagyon ki tud borulni. Nagyon nehezen viseli a kritikát, de nem kíváncsi mások tanácsára sem.

Szombati Horoszkóp 2020-12-26

3. Mindig hajtja a versenyszellem

Mindig ő akar lenni az első mindenben. Legyen szó akár munkahelyi megmérettetésről, akár egy sportversenyről, nem bírja elviselni, ha véletlenül csak második lesz valamiben. Állandóan bizonyítani akar, maximalista, és nem tűri a lazsálást.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: