4. Jószívű, de néha meggondolatlanul “beszól”

Nem akar tudatosan rosszat senkinek, mégis néha meggondolatlanul cselekszik, vagy szól, és ezáltal nagyon sértő tud lenni. Nehezen viseli el, hogy másnak is lehet igaza valamiben, ha véletlenül ellentmondasz valamiben neki, könnyen hisztériás rohamot kaphat. Hagyni kell neki egy kis időt, amint megnyugodott, ismét kedves, és figyelmes lesz.

5. Imádja a kihívásokat

Nem szereti a monoton életet, mindig kell egy kis kihívás számára, hogy jól érezze magát a bőrében. Ne csodálkozz, ha indul egy maratonon, vagy beiratkozik egy ejtőernyős tanfolyamra. Szüksége van az adrenalinra, hogy ne váljanak szürkévé és unalmassá a hétköznapjai. Vakmerő és bátor, aggodalom nélkül próbál ki minden újat.

Ez a 4 csillagjegy soha nem csalja meg a szerelmét!

6. Érzékeny lélek, de nem látszik rajta

Úgy gondolod, hogy a Kosnak nincsenek érzései? Tévedtél, ő egy igazi mély érzésű ember, viszont nem szívesen mutatja ki az érzéseit. Éppen ezért ridegnek, és érzéketlennek tűnhet, de ha jobban megismered képes, megnyitja a szívét előtted. Lehet, hogy közömbösnek gondolod, de ez csak egy pajzs, amit önvédelemből visel.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma mindenképpen igyekezzen minél több idõt tölteni azok társaságában, akiket szeret! Mivel a mai nap különösen kedvez az emberi kapcsolatoknak, rendkívül jó hangulatban telhetnek az együtt töltött percek, miközben biztosan sokat javulhat, mélyülhet az önök közötti kapcsolat. Élvezze ezt a szép napot, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: