7. Szűz

Hidd el, hogy nem akarsz egy Szűzzel packázni! A Szüzek bosszúja az egyik legkeményebb dolog, amit valaha átélhetsz. Időd se lesz megvédeni magad, olyan mesterien áll majd bosszút rajtad, úgyhogy ha valami balul sül el, jobb ha fedezésbe vonulsz.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

8. Bak

A bak és a dráma két külön fogalom. Ez pedig azt jelenti, hogy ha úgy érzik, hogy valami mögöttes játszmát folytatsz, azonnal kilépnek az életedből, még azelőtt, mielőtt lehetőséged lenne magyarázkodni. Szóval csak egy módon tarthatsz magad mellett egy Bakot, ha nyílt kártyával játszol.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp április 16. csütörtök – Minden csillagjegy számára van egy fontos üzenetünk...

9. Ikrek

Az Ikrek igen furfangos teremtmények. Hagyják, hogy úgy érezd, megúsztad a hazugságot, miközben pontosan tudják, hogy manipulálni akartad őket. Sőt még egy darabig bele is mennek a játszmába, és adják alád a lovat, de ha egyszer megunják, akkor jön a keserves szembesítést és a következmény. Ebben az esetben azt tanácsoljuk: Menekülj! Az Ikrek bosszúból képesek akár az egész életedet is pokollá tenni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma rengeteg lehetõség közül választhat majd, kedves Ikrek, melyek közül ráadásul, több is nagy sikerrel kecsegtet, így szintje alig lesz majd tétje, melyik utat is választja, ez biztosan az ön napja lesz! Este igyekezzen bevonni mindinkább szeretteit, barátait a sikerébe, akiknek minden bizonnyal sokat köszönhet, hogy idáig eljutott! Fejezze ki irányukba szeretetét és háláját!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: