A babilóniaiak írtak róla először

Az Ophiucus a Skorpió és a Nyilas csillagkép közé ékelődik be, vagyis november 30. és december 17. között uralkodik az égen. Bár a Nap minden decemberben áthalad ezen a csillagképen, mégsem része az állatövnek a legtöbb horoszkóp szerint.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A babilóniaiak tudtak róla, de mivel nem illeszkedett a 12 hónapos kalendáriumba – amit akkorra már az egész világ használt – kihagyták a naptárból. Egy kör ugyanis tökétesen osztható 12-vel, aminek következtében minden csillagjegyre 30 fok, azaz ugyanennyi nap jut, tehát minden hónaphoz szépen hozzá lehet rendelni egyet. A 13. csillagkép ezt a rendet teljesen felbolygatná.

Keddi Horoszkóp 2022-11-15

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: