A hűséges: Bika

A Bikák csakis akkor kezdenek kapcsolatba valakivel, ha tényleg komolyan gondolják. És ha valakivel együtt vannak, nem fogják csak úgy eldobni az egészet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai napon, igencsak sok dolga akadhat, kedves bika, s meglehet, érdemes lenne néhány lemaradást is behozni bizonyos területeken, ugyanis hamarosan, új feladatokkal bõvülhetnek mindennapjai. Bármennyire is tevékeny, este azért mindenképpen igyekezzen kikapcsolni, s idõt szakítani egy kis pihenésre is.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ők azok az emberek, akik mindent bevetnek, hogy megoldják a problémákat, és még a legszélsőségesebb esetben is vállalják például a párterápiát.

Szerdai Horoszkóp 2022-11-30

Ha úgy érzik, már nem működik a kapcsolat, akkor is őszinte beszélgetéssel vetnek véget neki, a megcsalás ugyanis a lehető legtávolabb áll tőlük!

A hűséges: Szűz

A Szűz logikus gondolkodású, ezért az ő szemében a megcsalás a legértelmetlenebb dolog a világon.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Úgy véli, ez semmilyen problémát nem képes megoldani, csak még többet teremt, így még ha nincsenek is rendben otthon a dolgok, akkor sem lépne félre.

Ő inkább a nyílt és egyenes beszélgetések híve, és az, hogy egy másik személynél keressen vigaszt, elképzelhetetlen számára.

Keddi Horoszkóp 2022-11-22

Megnyugodhatsz, mert mellette sosem fogod megtapasztalni a megcsalást!

A hűséges: Bak

A Bakok rendkívül szorgalmas, őszinte, nyílt szívű emberek. A kapcsolatuk pedig első számú helyet tölt be az életükben, ezért eszükbe sem jutna, hogy akár akaratlanul, de fájdalmat okozzanak a párjuknak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pláne, hogy a hazudozás nem az erősségük, és egy percig sem tudnak füllenteni, mert rögtön látszik rajtuk, hogy nem mondanak igazat.

A végletekig elmennek azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat, és csak azután lépnek ki belőle, hogy megbizonyosodtak arról, ez nem fog működni.

Addig még az érzelmi hűtlenség gondolata sem merülhet fel bennük!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: