A hűséges: Bika

A Bikák csakis akkor kezdenek kapcsolatba valakivel, ha tényleg komolyan gondolják. És ha valakivel együtt vannak, nem fogják csak úgy eldobni az egészet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Akármilyen nagyszabású dologba s fogjon ma, kedves Bika, elõtte mindenképpen kérje ki a környezetében élõk véleményét, akik most sok szempontból lehetnek segítségére: egyrészt, megismerheti terveit mások szemszögébõl is, másrészt felvetõdhet néhány jó ötletük, mellyel nagyot lendíthetnek az elsõ lépések megtételén!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ők azok az emberek, akik mindent bevetnek, hogy megoldják a problémákat, és még a legszélsőségesebb esetben is vállalják például a párterápiát.

Ha úgy érzik, már nem működik a kapcsolat, akkor is őszinte beszélgetéssel vetnek véget neki, a megcsalás ugyanis a lehető legtávolabb áll tőlük!

A hűséges: Szűz

A Szűz logikus gondolkodású, ezért az ő szemében a megcsalás a legértelmetlenebb dolog a világon. Úgy véli, ez semmilyen problémát nem képes megoldani, csak még többet teremt, így még ha nincsenek is rendben otthon a dolgok, akkor sem lépne félre.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, töltsön minél több idõt önmaga kényeztetésével, kedves Szûz! Amennyiben teheti, pihenjen, már reggel se siesse el az ágyból való kikelést, teret engedve egy kicsit a lustaságnak, ami önnek jár! A délután folyamán adja át magát a testi élvezeteknek, egy masszázs, vagy egy habfürdõzés segíthet még inkább ellazulni, aztán este jöhet egy jó film, vagy egy kis baráti összejövetel. Amennyiben adódik rá alkalmas személy, ne hagyja eseménytelenül eltelni az éjszakát sem, hogy teljes legyen a kép!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ő inkább a nyílt és egyenes beszélgetések híve, és az, hogy egy másik személynél keressen vigaszt, elképzelhetetlen számára.

Megnyugodhatsz, mert mellette sosem fogod megtapasztalni a megcsalást!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-27 - Bár nem biztos, hogy ma miden úgy megy, ahogy eltervezte...

A hűséges: Bak

A Bakok rendkívül szorgalmas, őszinte, nyílt szívű emberek. A kapcsolatuk pedig első számú helyet tölt be az életükben, ezért eszükbe sem jutna, hogy akár akaratlanul, de fájdalmat okozzanak a párjuknak. Pláne, hogy a hazudozás nem az erősségük, és egy percig sem tudnak füllenteni, mert rögtön látszik rajtuk, hogy nem mondanak igazat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé szétszórt lehet, kedves Bak, így mindenképpen ügyeljen a szokásosnál jobban értékeire, s arra, hogy induláskor, valóban bezárt mindent. Mindemellett, amennyiben érdemben tájékozódik valamirõl, felfedezhet egy olyan új lehetõséget, ami még nagy szerepet játszhat a további gyarapodásában!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A végletekig elmennek azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat, és csak azután lépnek ki belőle, hogy megbizonyosodtak arról, ez nem fog működni.

Addig még az érzelmi hűtlenség gondolata sem merülhet fel bennük!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: