Vajon a horoszkóp szerint mennyire mondasz igazat? Vagy talán azok közé tartozol, akik hajlamosak elferdíteni az igazságot? Füllentesz időnként? Most mindenre fény derül!

A legnagyobb hazudozók:

Ikrek (május 21.-június 20.)

Kijelenthetjük, hogy az Ikrek jegy szülöttei hajlamosak a legjobban a hazugságra. Személyiségük kettőssége gyakran sodorja őket olyan helyzetbe, amit aztán füllentéssel oldanak meg. Szeretik kiszínezni a történeteket, nem áll távol tőlük a kegyes hazugság és a furkálódás, pletykálás sem. Mivel szeretnek a középpontban lenni, gyakran úgy adják elő az eseményeket, hogy biztosan rájuk szegeződjön minden tekintet, nem számít, hogy mennyire ferdítik el a tényeket.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Az élet bizony folyamatos változások sorozata, kedves Ikrek, de ha otthon marad, akkor bizony sok olyan dologból kimarad, amikbõl tapasztalatot, bölcsességet gyûjthet. Vannak dolgok, amikrõl csak úgy tudunk véleményt mondani, ha saját bõrünkön tapasztaljuk. Ne féljen hát, ne maradjon otthon, irány a külvilág.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

A dobogó második helyére a Mérlegek állhatnak fel. A csillagjegy szülöttei rendkívül elbűvölőek, ugyanakkor hajlamosak a megtévesztésre. Hazugságaik legfőbb motivációja, hogy azt szeretnék, kedveljék őket az emberek. Ezért gyakran ahelyett, hogy őszinték lennének azzal kapcsolatban, kik is ők valójában, olyan arcot mutatnak, amiről úgy gondolják, a másik személy olyat szeretne látni. A másik ok, amiért hazugságra vetemednek, hogy nehezen vállalják a felelősséget tetteikért, így inkább hazugsággal leplezik, ha hibáznak.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Mostanában megkapja azt a megbecsülést és elismerést, amiért annyit dolgozott, azonban, hogy elérje céljait, fontos, hogy jól megtervezze a következõ idõszak teendõit. Ma, kedves Mérleg ideálisak lehetnek a körülmények arra, hogy pontról pontra kidolgozza, átgondolja, merre is fog vinni az útja az elkövetkezendõ hetekben.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 Halak (február 19.-március 20.)

A harmadik helyezett Halak hasonlóan a Mérlegekhez, azért hazudik, hogy mások kedveljék. Igyekszik jobb színben feltüntetni magát, gyakran nem is gondolkozik rajta, hogy nem igaz, amit állít, ösztönösen jön. A szemében minden hazugságát csupán a jó szándék vezérli, még akkor is, ha azzal másokat bajba sodor.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Régi félelmei térhetnek ma vissza, kedves Halak, melyek azonnal kétségek közé sodorhatják. A múlt démonai idõrõl idõre megkeserítik mindennapjait, elnyomva ezzel lendületét és önmagába vetett hitét. Ne hagyja, hogy ez ismét megtörténjen. Szálljon szembe velük bátran és ahányszor eszébe jut valami rossz, idézzen fel valami olyan dolgot, amire igazán büszke. Ettõl majd eltûnnek rémisztõ kísértetei.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: