Bika

A Bikák lassúak, de nagyon biztosak a dolgukban. Ha a Bika kinéz egy nőt magának, addig megy, míg megszerzi. Elhalmozza minden jóval, szórakoztatja, szeretettel veszi körül. Olyan ügyes, hogy mire összejönnek, a nő számára nincs kiút, szinte birtokolja a Bika férfi. Negatív tulajdonsága, hogy egyes Bikák igazi nőgyűjtők, szinte háremmel veszik körül magukat, igaz, ez sokszor csak sokkal később derül ki.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rák olyan kedves és szeretetteljes, hogy úgy tűnik, a légynek sem árt. Í vízjegyek közül a Skorpió is nagy csábító, de ő sötét oldalával van, akinek sok. Nem úgy Rák. Aki látszólag az ártatlan szeretetbomba. Közben pedig hatodik érzékére hagyatkozva úgy ismeri a nő érzelmeit, mint senki, és ezt nem fél használni a hódításban. Az ágyban is pontosan érzi, mi kell a másiknak. Nincs jobb ismerője a nőknek, mint a Rák férfi, így neki még különös vagyonra vagy jó külsőre snincs szüksége, hogy megszerezze a nőket. De vigyázat, a rejtélyes Ráknak mindig vannak titkai.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-02-15

 

Forrás: szupertanacsok.blog

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: