Kos

Végeredményben jó hétvégét fogsz zárni, de ez nagyban függ majd a te lélekjelenlétedtől. Egy kisebb összejövetelen meglesz az esélye egy komolyabb összezörrenésnek, viszont a bölcs fellépésednek köszönhetően elül a vihar és jól fogja magát mindenki érezni. Lehet, egy olyan téma bukkan fel a régmúltból, amit te már régen le szerettél volna zárni, ettől függetlenül ügyesen kezeled majd a szituációt.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma figyelme nagy eséllyel orientálódhat az élet azon területeire, ahol valami jót tehet, pluszt adhat hozzá a közösséghez, a világhoz. Ne csak lássa, hol lenne nagy szükség önre, hanem önként jelentkezzen, s hagyja érvényre jutni karitatív lelkesedését. Ha így tesz, nem csak, hogy nem marad el a jutalom, de meglátja, már önmagától is sokkal, de sokkal jobban fogja érezni magát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A hétvége igazán hatékonyan fog telni számodra. Úgy érzed, hogy kirobbanó formában vagy és meg se kottyan egy rögtönzött tavaszi nagytakarítást levezetni. Ne hagyd, hogy bárki is elrontsa az önfeledtségedet. Ha valaki vitába akar bonyolódni veled, azt inkább kerüld el messzire.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai napon, igencsak sok dolga akadhat, kedves bika, s meglehet, érdemes lenne néhány lemaradást is behozni bizonyos területeken, ugyanis hamarosan, új feladatokkal bõvülhetnek mindennapjai. Bármennyire is tevékeny, este azért mindenképpen igyekezzen kikapcsolni, s idõt szakítani egy kis pihenésre is.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 Amit meg kellene fogadnod 2020-ra - Horoszkópod szerint csak egyetlen dolog,

Nyilas

A következő hétvége számodra nem lesz valami termékeny. Úgy érzed, hogy fizikailag és szellemileg is sokkal lassabb leszel a megszokottnál. Ne aggódj miatta. Lehet, hogy egy kis tavaszi fáradtság vett erőt rajtad. A fontos, hogy semmit ne erőltess, ami nem akar menni. Inkább pihenj egy jót és próbálj meg kikapcsolni fizikailag és szellemileg is. A szabadban töltött nyugalmas órák segítenek majd a felöltődésben.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Az elmúlt héten eléggé leterhelt a munka és a magánéletedre nem jutott valami sok időd. Lehet, hogy a pároddal vagy a családban is van némi viaskodás, de semmi gond. Fog össze őket, üljetek le és beszéljétek meg a problémákat, hogy a hétvége további részében már ne zavarhasson be a negatív légkör. Ezután akár szervezhettek egy jó közös programot is, ami segít újra összekovácsolódni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: