Oroszlán:

Pontosan tudod, hogy mit akarsz az élettől és konkrét terveid vannak, de sokan akaratlanul is gátolnak ezek elérésében. Ilyen a Mérleg is, aki képtelen felvenni veled a lépést és ettől te felrobbansz!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Lehet, hogy ma egy igencsak nyugtalanító, egyenesen bizarr álomból ébred, kedves Mérleg. Még azt is gondolhatja, hogy annyira furcsa volt, hogy biztosan jelent valamit. A legjobb, amit tehet, hogy leírja az álmában látott momentumokat és utána olvas jelentésüknek, hátha valóban tudatalattija próbál üzenni önnek.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz:

Mindig mindent alaposan átgondolsz és terv nélkül nem vagy hajlandó semmibe sem belevágni. Ezért inkább messziről kerüld el a nyughatatlan Nyilast, aki mindig mindent túlpörög. Az ő személyisége nem fog jó fényt vetni rád a melóhelyen sem, mivel te folyton kevesebbnek érzed magad nála.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Ma mindenképpen igyekezzen kerülni a konfliktushelyzeteket, kedves Nyilas, különösen, ha azok családi, vagy szûkebb baráti körben mutatkoznak, különben könnyen belekerülhet egy olyan szituációba, melybõl végül önt hozzák ki majd hibásnak, s bármennyire is alaptalan ez a felvetés, mégis nagyon kellemetlen pillanatokat, de akár egy hosszabban tartó mosolyszünetet is okozhat. Ne kockáztasson!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-01-28

Mérleg:

Akitől jobb távol tartani magad, az a Vízöntő. Bár igazi BFF-ek lehetnétek, mert mindketten imádtok beszélgetni, téged mégis zavar az, hogy egyáltalán nem tud megnyílni és beszélni az érzelmeiről, sőt sokszor lehetetlen kitalálni, hogy mi jár a fejében. Szerinted nem őszinte és ez téged nagyon zavar.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Vízöntõ, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió:

Az Oroszlánnal bár sok dologban hasonlítotok, mégse bízz meg benne. A gond az, hogy egyáltalán nem tudtok megnyílni és őszintén beszélni a másikkal, ami a munka területén túl sok játszmázáshoz vezethet. Emiatt pedig egyfolytában idegeskedsz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bár mindig is élen jár, kedves Skorpió, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: