Mérleg és Vízöntő

Fura helyzet, hiszen elsőre akár még utalhatják is egymást, de ennek az egyetlen oka, hogy túl makacsok bevallani maguknak – meg persze egymásnak is -, hogy odavannak a másikért. A kérdés már csak az, hogy ki adja meg magát először, mert onnantól ők lesznek a társaság kedvenc duója.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió és Bak

A bizalom és az őszinteség extra fontos nektek, ami mázli, hiszen tökéletesen meg is tudtok nyílni a másiknak. Még a titokzatos Skorpió is simán kifecsegi az összes titkát, mert a nulladik perctől megbízik a Bakban. Jól is teszi, hiszen nagy eséllyel örökre együtt maradtok.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Bak, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: