Mérleg

A Mérleg férfi számára különösen fontos a sz*xualitás, nem is annyira a mennyiség, mint inkább a minőség tekintetében. Ha a kapcsolatban minden jól működik, akkor az ezen a területen is éreztetni fogja a hatását, ha azonban az érzelmek nem az igaziak, a Mérleg férfi a szenvedély területén sem tud kiteljesedni, és hamarosan máshol keresi majd a kalandokat. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Túl szigorú önmagához kedves Mérleg. Ha a dolgok nem mennek jól, az nem feltétlenül az ön hibája. Természetesen ön akkor is csak magában keresi a bajt és éppen ezért egy kicsit elvonulna családjától, hogy egyedül tudja átgondolni ügyeit, azonban lehet, hogy ez szeretteivel konfliktusokhoz vezethet, így legyen velük nagyon diplomatikus.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntő számára a legfontosabb a szabadság, mivel szinte az élete minden területét a kreatív energiáiból működteti, aminek az előállításához viszont szüksége van az új tapasztalatokra, a társaságra, a kalandra. Ne próbáld otthon ülő mintaférjjé változtatni, mert ebben az esetben gyorsan egérutat keres, ha viszont megadod neki a szabadságot, minden veled töltött pillanatot imádni fog.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Vízöntõ, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2022-10-31

Oroszlán

Az Oroszlánokkal nem mindig egyszerű, mert nagyon hiúak tudnak lenni, és néha túl sokat várnak el. Egy Oroszlán esetében különösen rossz ötlet, ha azzal próbálod még jobban megnyerni magadnak, hogy féltékennyé teszed, mert ettől csak sértődöttek lesznek, és ha az egójuk sérül, rövid úton tovább is állnak.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai nap, sok minden múlhat azon, hogyan kommunikál le valamit, különösen, ha munkáról, szakmai vitáról, vagy üzletrõl van szó. Bármirõl is legyen szó, a legfontosabb, hogy ragaszkodjon határozottan a véleményéhez, de ugyanakkor, ne legyen túl rámenõs sem, viszont talán a legfontosabb a következetességének megtartása. Ha megfelelõen jár el, ma nagy eredményeket tehet le az asztalra!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szüzek rendkívül szervezettek és precízek, ezért a szétszórtsággal és a hanyagsággal lehet őket legjobban felbosszantani. Ha azt mondod, hatkor indulhattok, de fél nyolckor még mindig a hajadat mosod, nagyon valószínű, hogy a Szűz férfi úgy fogja érezni, titeket nem egymásnak szánt a sors.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelõbb ember, ha ilyesmirõl van szó, hisz erõsége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Szûz, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: