Szűz

Magas elvárásaid vannak, és többnyire inkább vagy egyedül, mint hogy olyan személlyel legyél együtt, aki nem tesz boldoggá. A szerelem ezért nagy kihívás számodra, mert a perfekcionizmusod folyton az utadba áll. Ezért is van az, hogy ritkán talál rád az őszinte, igaz szerelem: de ha igen, akkor teljesen eluralkodik rajtad a rózsaszín köd. Amikor ez megtörténik, azon kapod magad, hogy folyton a párodra tudsz gondolni, a nap minden pillanatában. Hirtelen képes leszel elfogadni bizonyos dolgokat, amiket korábban nem toleráltál volna, mert megérted, hogy tökéletesség egyszerűen nem létezik. Nem kritizálsz már másokat, és a hétköznapokban sem veszed annyira észre a hibákat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelõbb ember, ha ilyesmirõl van szó, hisz erõsége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Szûz, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Általában magabiztos és független vagy, de amikor szerelembe esel a megfelelő emberrel, te sem ismersz magadra. Képes vagy a lehető legkuszább átszervezésekre is, csak azért, hogy a pároddal tölthesd az idődet, mert olyannyira boldog vagy mellette. Korábban féltél az elköteleződéstől, és imádtad a saját kis életedet élni. A szerelem hatására viszont az életnek egy egészen más oldalát ismerted meg, és imádod azt a biztonságot, amit a kapcsolatod ad neked. És bár sosem fogod beismerni másoknak, de titokban függeni kezdtél a párodtól is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Kos jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-04-14

Nyilas

Nincs ellenedre, ha valakivel csak lazább, kötöttségek nélküli kapcsolatot alakítasz ki. Hiszen szeretsz ismerkedni, és imádod az izgalmakat. Részben ezért is vágysz az utazásra, és legszívesebben mindent kipróbálnál; emiatt ijeszt meg az, hogy valaki mellett elkötelezd magad. Egészen addig, míg őszintén és mélyen szerelembe nem esel! Innentől kezdve ugyanis nem a szabadságod az elsődleges számodra, hanem az, hogy minél több időt tölthess a pároddal. Nem érzed unalmasnak, ha heteken, sőt, hónapokon át nem utazol semerre, mert meglátod a szépséget a rutinszerű hétköznapokban is!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Ma mindenképpen igyekezzen kerülni a konfliktushelyzeteket, kedves Nyilas, különösen, ha azok családi, vagy szûkebb baráti körben mutatkoznak, különben könnyen belekerülhet egy olyan szituációba, melybõl végül önt hozzák ki majd hibásnak, s bármennyire is alaptalan ez a felvetés, mégis nagyon kellemetlen pillanatokat, de akár egy hosszabban tartó mosolyszünetet is okozhat. Ne kockáztasson!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Általában nagyon összeszedett vagy, tudod, mit akarsz a karrieredben, a baráti társaságodban, a jövődben; de a szerelem terén nem igazán ez a helyzet. Bár szenvedélyes vagy és szíved mélyén romantikus alkat, a sebezhetőség gondolata szó szerint megrémít, mert azt jelenti, hogy valaki egyetlen szóval összetörheti a szívedet. Ezért hacsak nem vagy tényleg nagyon szerelmes, nem mész bele egy kapcsolatba. Amikor viszont rátalálsz az igaz társadra, többé nem akarod visszafogni az érzéseidet. Vágysz a figyelmére, sokkal önzetlenebbé válsz, és úgy érzed, mellette tényleg önmagad lehetsz. Végre képes leszel biztonságban érezni magad egy kapcsolatban!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai nap, sok minden múlhat azon, hogyan kommunikál le valamit, különösen, ha munkáról, szakmai vitáról, vagy üzletrõl van szó. Bármirõl is legyen szó, a legfontosabb, hogy ragaszkodjon határozottan a véleményéhez, de ugyanakkor, ne legyen túl rámenõs sem, viszont talán a legfontosabb a következetességének megtartása. Ha megfelelõen jár el, ma nagy eredményeket tehet le az asztalra!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: