9. Oroszlán

Az Oroszlánt valójában a saját egója tartja rabságban. Addig nem élheti át a benne rejlő szépséget, és a valódi lelki erőt, amíg nem dolgozik az egoizmusán. Nagylelkű és önzetlen természete pontosan emiatt mások előtt is csak később mutatkozik meg.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Miden annyit ér, amennyi idõt és energiát belefektet az ember, kedves Oroszlán, legyen szó kapcsolatról, vagy éppen munkáról, esetleg valami egészen másról, mert az érték mindig szubjektív, még ha vannak is általánosan elfogadott, közös értékmérõk! Az ember igazán akkor lehet boldog, ha a maga értékrendjének megfelelõen éli életét, nem pedig akkor, ha szüntelenül másokhoz méregeti magát!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

10. Ikrek

Az Ikrek csillagjegyet számtalan tulajdonságáért lehet szeretni, de valamiért mégis nehéz benne megbízni. Gyakran és váratlanul változtatja a hangulatát, sokszor felszínesnek tűnhet, és nem is mindenkor tartja meg az ígéretét. Talán ezek a tulajdonságok azok, amelyek nem teszik őt olyan vonzóvá mások szemében, és amelyekkel gyengíti önmagát.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma rendkívül ambiciózus és törekvõ lehet, kedves Ikrek, aminek hamar meg is látszanak majd az eredményei, arra azonban vigyázzon, nehogy túlságosan elbízva magát, egy nagy hibát kövessen el. Bármilyen nagy teljesítményt is tegyen le az asztalra, maradjon szerény és visszafogott. Aki lát, úgyis észreveszi majd, hogy önre bizony nem csak lehet, de érdemes is alapozni!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

11. Bak

A Baknak nem erőssége, hogy valóban és szívből megélje a pozitív érzelmeket. Hajlamos lehet a cinikus viselkedésre, amivel inkább eltaszítja magától a többieket. Pedig kiváló humora és szorgalma okán nagyon is szerethető csillagjegy, de az optimizmusát van még hová fejlesztenie.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma legyen nagyon nyitott az emberek irányába, kedves Bak, különös tekintettel szûk környezetére, akiknek most nagy szüksége lehet a tanácsaira, iránymutatására a jövõjüket illetõen! Legyen velük egészen õszinte és fejtse ki minél részletesebben a véleményét, hogy valóban érdemi segítségükre legyen!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

12. Skorpió

A Skorpió folyamatos féltékenykedésével és irigykedésével gyengíti saját magát, amivel bizonytalanságot kelt a többi emberben is. Pedig semmilyen veszélytől nem kell tartania, maximum a saját, negatív gondolataitól. A valódi érzelmeit nagyon mélyen elrejti, nem könnyű rajta kiigazodni, ezért is került éppen ő a lista legvégére.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kifejezetten vágyhat az intellektualitásra, így szívesen töltheti az idejét például nyelvtanulással, vagy egyéb tevékenységgel, esetleg zenehallgatással, de minden bizonnyal mûvészi vénájának kinyilatkoztatásai is igencsak szórakoztathatják. Ha van lehetõsége kiélni kreativitását, semmiképp se fogja vissza magát, kedves Skorpió, mert abból most nagy dolgok születhetnek!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: