Nyilas

Nincs ellenedre, ha valakivel csak lazább, kötöttségek nélküli kapcsolatot alakítasz ki. Hiszen szeretsz ismerkedni, és imádod az izgalmakat. Részben ezért is vágysz az utazásra, és legszívesebben mindent kipróbálnál; emiatt ijeszt meg az, hogy valaki mellett elkötelezd magad. Egészen addig, míg őszintén és mélyen szerelembe nem esel!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Innentől kezdve ugyanis nem a szabadságod az elsődleges számodra, hanem az, hogy minél több időt tölthess a pároddal. Nem érzed unalmasnak, ha heteken, sőt, hónapokon át nem utazol semerre, mert meglátod a szépséget a rutinszerű hétköznapokban is!

Bak

Jobban szeretsz két lábbal a földön járni, és nem szereted a változásokat. Ezért is vagy inkább szingli, mint hogy valaki miatt az egész életedet átalakítsd.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nagyon óvatosan választasz társat, épp ezért ér meglepetésként, hogy a szerelem a semmiből köszönt le rád. A párod pedig megtanít arra, hogyan is kell kompromisszumokat kötni. Többé nem számítasz mindig a lehető legrosszabbra, mert úgy érzed, igazán szerencsés vagy.

Míg korábban a szerelemben stresszeltél, izgultál, ideges voltál és bizalmatlan, addig a Nagy Ő mellett rájössz, mit is jelent, ha valaki tényleg megbecsül téged.

Vízöntő

Sosem hittél az örökké tartó szerelemben, ezért aztán többnyire nem is foglalkoztál vele. Jól érezted magad szingliként, függetlenül, a saját szabadságodban. Ám titkon mindig is remélted, hogy te leszel a kivétel, akinek bebizonyítják, hogy mindent elsöprő szerelem létezik.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a te életfeladatod a csillagjegyed szerint

Amikor rátalálsz erre a személyre, megérted, hogy a párod egyszerre lehet a lelkitársad, a legjobb barátod, és a szerelmed is. Ez pedig csodálatos érzés! Többé nem vágysz arra, hogy a függetlenséged irányítson mindent, hanem úgy érzed, megoszthatod valakivel az egész életedet.

Szép lassan sikerül is lerombolni a falat, amit a szíved köré húztál.

Halak

Szerelemről szerelemre ugrálsz, mert imádod ezt az érzést. Ezért is olyan ritka, hogy te épp ne legyél valakivel párkapcsolatban. Mindenkiben megbízol, és mindent odaadnál a szerelmednek, épp ezért csalódsz olyan könnyedén.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ennek hatására kezdtél egyre inkább elzárkózottá válni, és félsz attól, hogy valaki a hibáidat felhasználja ellened. A Nagy Ő lesz az a személy, aki megtanítja neked, hogy igenis megéri újabb esélyt adni a szerelemnek. Mellette egyre gyakrabban merészkedsz ki az álomvilágodból, és képes leszel egyre több szépséget felfedezni a hétköznapokban.

Kilépsz a komfortzónádból, és egy teljesen új oldaladat ismered meg általa!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: