Nyilas

Kalandor: szeretsz új dolgokat kipróbálni, nyitott vagy az ismeretlenre, és másoknak is megadod a kellő lökést ahhoz, hogy belevágjanak a nagy kalandokba.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Ma mindenképpen igyekezzen kerülni a konfliktushelyzeteket, kedves Nyilas, különösen, ha azok családi, vagy szûkebb baráti körben mutatkoznak, különben könnyen belekerülhet egy olyan szituációba, melybõl végül önt hozzák ki majd hibásnak, s bármennyire is alaptalan ez a felvetés, mégis nagyon kellemetlen pillanatokat, de akár egy hosszabban tartó mosolyszünetet is okozhat. Ne kockáztasson!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bölcs: nagyon jó rálátásod van a dolgokra, képes vagy a rész helyett az egészet nézni. A tanácsaiddal általában beletalálsz a közepébe, ezért sokan fordulnak hozzád dilemmáikkal.

Heti szerelmi horoszkóp - 2020. November 23-29ig: Sajnos néha egy ember kevés egy kapcsolat fenntartásához...

Vidám: az uralkodó bolygód a Jupiter, aminek köszönhetően általában pozitívan látod a dolgokat. Az ismerőseidnek akarva-akaratlanul jobb kedvük lesz a társaságodban, ezért gyakran keresik is azt.

Bak

Célorientált: az ismerőseid tudják, hogy ha te valamit elhatározol, azt bizony véghez is viszed. Ezt nagyon tisztelik benned és inspirálóan is hatsz rájuk.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bármennyi dolga is legyen, kedves Bak, ma különösen ügyeljen arra, hogy kellõ mennyiségû idõt töltsön szeretteivel, akik most nagyon is igényelhetik társaságát, meglátásait, szeretetét! Sok dolog van, ami fontos az életben, de ennél semmi nem lehet fontosabb!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Elkötelezett: nem szereted a játszadozást, kristálytiszták a szándékaid, és ezt szereted is tudatni másokkal. Ha egyszer valaki mellett elkötelezted magad, ki is tartasz tűzön-vízen át.

Odaadó: bármit megtennél, hogy örömet szerezz a szeretteidnek, és pontosan tudod, hogy ezt hogyan teheted. Nem sajnálsz időt és energiát arra, hogy mosolyt csalj az arcukra.

Vízöntő

Őszinte: sohasem köntörfalazol, mindig elmondod az őszinte véleményed, és másoktól is ezt várod el. Éppen ezért nagyon megbízhatónak tart a környezeted.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Vízöntõ, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Intelligens: levegőjegyűként nagyon éles elmével rendelkezel, és emiatt kiváló beszélgetőpartner vagy. Nagyon jók a meglátásaid és a problémamegoldó képességed is.

Nyitott: a szíved és az elméd is. Nagyon elfogadó, megértő vagy a környezeteddel, és mindig arra törekszel, hogy a másik nézőpontját is megértsd, még ha az távol is áll a te látásmódodtól.

Halak

Empatikus: képes vagy teljesen átélni mások érzéseit, szinte összekapcsolódsz velük, emiatt pedig mélyen meg tudod érteni őket. Barátként és párként is igazi kincs vagy.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben nem akarja kedves Halak, hogy teljesen kimerüljön, tegye le egy kicsit, ami a kezében van, esetleg lazítson munkatempóján, s igyekezzen minél több idõt szentelni ma a pihenésnek, a kikapcsolódásnak. Annál is inkább szükség lehet most egy kis feltöltõdésre, mivel hamarosan egy nagy feladat elvégzését irányozzák elõ a csillagok!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Romantikus: igazi álmodozó vagy, és ezzel másokat is ki tudsz rángatni a szürke hétköznapokból. Képes vagy a környezeteddel megláttatni az élet apró szépségeit is.

Intuitív: nagyon rá tudsz hangolódni a környezeted rezgéseire, és rögtön megérzed, milyen hangulatban van a másik. Sokszor szavakra sincs szükség ahhoz, hogy tudd, mire van éppen szüksége a szeretteidnek.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: