Nyilas

Azért lököd el magadtól a szerelmet, mert túl nagyok az elvárásaid.

Egy kicsit idealista vagy. Úgy romantikázol, hogy közben majdnem elveszed a másik fél emberségét. Amikor végre elkezdesz komolyan randizni valakivel, és rájössz, hogy csak emberi mozdulatokból és tévedésekből áll az egész, elég gyorsan elveszíted az érdeklődésedet. Mert az emberek soha nem felelnek meg azoknak az elvárásoknak, amiket te felépítettél magadban. De ezt ők honnan is tudnák? Engedned kell, hogy az emberek önmaguk maradjanak, és ne változzanak azzá, akiknek sikerül megfelelnie a számodra. Ne kezeld annyira keményen az embereket, és próbáld meg őket értékelni olyannak, amilyenek valójában.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Azért taszítod a szerelmet, mert soha nem enegeded el magad.

Mint mindig. Keresed a kifogásokat. Vagy túl elfoglalt vagy a munkád miatt, vagy most magadra kell koncentrálnod. Noha ezek teljesen valós okok lehetnének, de te már túlzásba viszed. A munka is nagyon fontos, de tanulj meg teret engedni a szeretetnek is az életedben. Még mindig független vagy attól, hogy valakivel randevúzol akár hiszed, akár nem. Tanulj meg kicsit rugalmasabb lenni, és kevésbé merev. Az irodád nem fog leégni, vagy nem fognak kirúgni, ha elmész pár randevúra. Lehet hogy pár randi után tisztábban fogod látni a dolgokat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

A mai napon, nagy eséllyel folytathat olyan építõ és egyszersmind tanulságos beszélgetéseket, melyek stimulálóan hathatnak elméjére, így valóságos gondolat lavinát indíthatnak el önben. Más nem, ragadjon tollat és papírt, kedves Bak, ha valami nagyon jó dolgot ötlött ki, mielõtt még elfelejtené a részleteket!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Kos élete egyik legromantikusabb hétvégéje elé néz

Vízöntő

Azért taszítod a szerelmet, mert soha nem beszélsz senkinek az érzéseidről.

Vízöntőként megvetsz bármilyen érzelmi kifejezést. Utálod. Sebezhetőnek és ijesztőnek tartod, és úgy érzed mintha egy óceánba úsznál, aminek nem látod az alját. Ha elkezdesz beleszeretni valakibe, akkor azonnal elmenekülsz. Ellököd magadtól és szabotálod az esélyt, hogy működjön, annyira kényelmetlen számodra. Az a helyzet, hogy a szerelem mindig sebezhetőnek fogja érezni magát. Mindig ijesztő és bizonytalan lesz. De megéri. Mert mi van, ha működik?

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma minden akadály, ami ön elé gördült eddig, leomlik, mintha soha ott sem lett volna. Hirtelen minden eddig feltett kérdésre, melyre nehezen, vagy egyáltalán nem találta a választ, most megoldást talál. Sikerei pedig csak egyre nagyobb lendületet adnak a további fejlõdéshez mind a munka terén, mind pedig a magánéletében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Azért lököd el a szerelmet, mert hihetetlenül irreális elvárásaid vannak.

A szerelemnek csak a pillangókról és a boldogságról kell szólnia igaz? Nem egészen. Noha zömében ez teszi ki a dolgot, de ez hatalmas munka és kemény kompromisszumok ára. És amikor a víz eldurvul, hajlamos vagy elhagyni a hajót. És bár az állandó harc annak a jele, hogy ez egy összeférhetetlenség, nem feltétlenül jelenti azt, hogy ez egy rossz kapcsolat. Hadjuk hogy legyenek nézeteltérések. Tanuld meg, hogyan kell kezelni ezt. Keress valakit akiért érdemes harcolni. és harcolj érte. Hálás leszel, hogy megtetted.
 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma vágyat érezhet arra, hogy egy kicsit felturbózza ruhatárát és saját magát is egyaránt. Ennek megfelelõen, különösen nagy szenvedéllyel és lelkesedéssel vághat bele a nagy átalakításba, amit mások is hamar észrevesznek. Ez azonban lehet, hogy nem is annyira a küllemébõl fakad, hanem inkább abból, hogy most szinte csak úgy sugárzik önbõl az életerõ és az energia!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: